Semne ca sta cu tine din interes dar nu te iubeste

Nu te mai simti iubita de partenerul de viață, alături de care locuiești de ceva timp si vrei sa afli dacă te mai iubeste sau daca toate te foloseste?!

Fii atenta la următoarele semne, care te pot lamuri daca partenerul de viață nu te mai iubeste, asa cum iti doresti:

1. Nu participa la curățarea casei. Te lasă doar pe tine sa faci curătenie si iti da chiar si bani sa faci curat, doar ca sa scape de acest lucru.

Mai poate exista o varianta: sa ii pese de tine, dar sa fie cu adevarat leneș si sa nu ii placa sa faca treburi in casa. Depinde cum a fost la inceput.

2. Nu te mai ia in brate si nu te mai sărută.

Se spune ca sărutul este simbolul iubirii.

Dacă partenerul tau de viata nu te mai ia in brate si nu te mai sărută, daca te evita și atunci când vrei tu sa il îmbrățișez sau sa il săruti, trebuie sa iti pui un semn de intrebare, daca te mai iubeste sau daca doar te foloseste. Multi bărbați își iau femeie acasa, pe post de menajeră, sau pe post de bucatareasa . Iar multe femei nu vad asta de la început, fiind indragostite pana peste cap.

3. Dacă partenerul de viață este zgârcit, mai ales daca nu iti mai face cadouri sau mici atenții.

4. Dacă partenerul de viață a început să te jignească, deja acest lucru reprezintă o problemă pe care nu ar trebui sa o ignori.

5. Partenerul tau pare deranjat de prezenta ta in casa? !Te ignora de multe ori sau se uita urat la tine?! E timpul să aveți o discuție clara, civilizată și sinceră.

6. Dacă partenerul de viață are multe critici “la adresa” ta, e timpul să afli ce anume il face sa se comporte asa si sa iti reproșeze diverse lucruri, care inainte nu il nemultumeau.

7. Dacă nu te simti apreciată, iubita, ascultată, e timpul să mergi pe drumul tau. Asta după ce ai luptat suficient ca sa fie bine intre voi. Dacă nu te mai iubeste, nu trebuie sa va certați, accepta asta si mergi mai departe.

8. Dacă partenerul de viață nu iti mai spune cuvinte dulci.

9. Dacă partenerul de viață e “deranjat” de faptul că l-ai sunat la serviciu.

10. Dacă partenerul de viață uita sa te sune atunci când este in delegatie cu munca.

11. Dacă partenerul de viață nu se mai afiseaza cu tine in lume, nu mai prezinți interes pentru el.

12. Dacă partenerul de viață nu isi doreste copii, deși aveti ani de zile de cand sunteti impreuna. Excepție fac cei care nu isi doresc copii deloc. Exista.

13. Dacă partenerul prefera sa stea mai mult la munca decat acasa, cu tine.

14. Dacă va petreceți din ce in ce mai puțin timp împreună. Cand iubesti, ai vrea sa stai cat mai mult timp alaturi de persoana iubita, nu?!

Daca nu te mai simti iubita de omul de lângă tine, alături de care convietuiesti, e timpul sa aveti o discuție clara si sa luati anumite decizii impreuna! De multe ori, multe se petrec in inchipuirea noastra, iar partenerul ne poarta aceeasi iubire.

O usa închisă reprezintă un nou început. Poate unul mult mai frumos.

Totul va fi bine!

Nu uita: Cui pe cui se scoate! Capul sus!