Mesaje si urari de la multi ani de Sfânta Ecaterina

La multi ani, Ecaterina! Sa iti dea Dumnezeu putere de munca, sănătate, fericire, prieteni adevărați si liniste in suflet! Petrecere frumoasa si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata ta. Iti sunt alaturi si iti voi fi mereu, să nu uiti asta niciodată!

Zile senine, cu fericire si sanatate, viata lunga sa ai, draga mea prietena, Ecaterina! Sa trăiești o mie de ani si sa iti îndeplinești toate visurile!

Sa ai putere sa treci peste toate, să ai curaj, sanatate, pace sufletească, prieteni adevărați în viața ta! La multi ani, de Sfanta Ecaterina!

Draga mea prietena, ai un nume atât de frumos! Astăzi este o zi speciala, Sfânta Ecaterina. La multi ani, e ziua ta onomastică. Te iubesc si iti doresc sa ai succes in viata ta si sa fii extrem de fericita!

La multi ani, scumpa mea Ecaterina! Te îmbrățișez cu drag si iti urez din toată inima sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata ta, care sa fie lungă și minunata! Te iubesc si te prețuiesc.

Astăzi este o zi speciala, Sfânta Ecaterina! Este ziua ta de nume, iar eu vreau sa iti urez din toată inima un sincer si călduros “La multi ani”! Sa fii iubita, respectată, fericita, linistită.

Sa ai pace in suflet si liniste in inima, să ai zile senine și multi prieteni adevărați alaturi de tine! La multi ani! Petrecere minunata sa avem! Zâmbește și fii fericita!

De ziua ta de nume, prietena ta cea mai bună iti urează din toată inima sa ai in viata a ta tot ceea ce iti doresti si fie ca toate dorintele sa ti se împlinească! La multi ani, sănătoși și fericiti!

La multi, multi ani, draga mea Ecaterina! Ai un nume de Sfânt, fii bucuroasă, râzi din tot sufletul si fii fericita! Meriți tot ce e mai bun si mai frumos in aceasta viata! Te îmbrățișez cu drag.

Fie ca binele si frumosul sa se reverse in viata ta, scumpa mea prietena! Sa ai zile senine alături de cei dragi si sa iti fie întotdeauna familia aproape! La multi ani! Rămâi la fel de puternică, de frumoasa si de onestă! Te îmbrățișez cu toată dragostea din lume!

Fie ca drumul vietii tale sa fie presărat cu iubire, înțelepciune, bucurie, zâmbete, sinceritate, optimism, fericire! La multi ani!

Curaj, pricepere, zâmbete, dragoste, fericire, sanatate! De toate sa ai parte, draga mea Ecaterina! La multi ani, iti urez din toată inima mea!

Cele mai sincere urări de bine primește din partea mea, draga mea prietena si sora! La multi ani! Fie ca toate visurile sa ti se împlinească, lupta sa fii mereu fericita si bucura-te de lucrurile simple!

Bucura-te din plin de viata, pentru ca este minunata! Tu esti minunata! La multi ani! Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata ta! Meriți!

Privește întotdeauna partea plină a paharului, să ai sanatate si sa fiu pozitivă mereu! La multi ani, frumoasa mea prietena!

Esti un om deosebit, te iubesc mult! La multi, multi ani, cu multi bani, cu fericire, cu sănătate și victorii!