Cum sa il faci sa te ia de nevasta

Dacă locuiești cu cineva de foarte mult timp, de ani de zile, însă ati ramas doar la stadiul de concubini, cred ca a venit momentul sa discutați sincer, deschis despre viitorul vostru impreuna. Poate el crede că va găsi pe cineva mai bun decat tine si nu și-a plănuit niciodată sa ramana cu tine pana la adânci bătrâneți. Doar ca nu ti-a spus-o. Dacă nu vrea sa se căsătorească cu tine, nu inseamna ca esti vinovată in vreun fel sau ca greșești cu ceva.

Ai tot amânat să discutați serios in privinta unui eventual mariaj. Te-ai saturat sa fii concubina sau iubita cu care se vede din cand in cand.

Dacă îți este rusine, sau, in vreun fel, nu ai “curaj”sa deschizi subiectul căsătoriei, inseamna ca undeva, lipseste ceva si nu aveti comunicare, iar acest fapt reprezintă un minus în relația voastră.

Vrei sa te căsătorești cu el si nu stii cum sa faci sa te ceara de nevasta?! Vrei sa devii soția omului pe care îl iubești si sa nu mai fii concubina?!

Te întrebi de ce nu te cere de soție, deși au trecut ani buni de cand sunteti impreuna?!

Cred ca a venit timpul sa pui punctul pe i si sa il iei la o discuție civilizată, sa ii spui clar dorintele tale si sa afli ceea ce isi doreste el. Si el poate avea temerile lui, dilemele lui, frustrările si întrebările lui. Discutați si rezolvati-va problemele de comunicare în primul rând.

Ce e de facut daca partenerul de viață nu te cere in căsătorie? !

Ce faci daca el nu vrea sa se însoare cu tine?!

Trebuie să înțelegi in primul rand, ca sunt oameni care, deși iubesc cu toată inima lor, nu vor sa se căsătorească. Si decizia lor e trebuie respectată.

Si, mai trebuie sa te asiguri ca EL nu este însurat deja! Da, ai citit bine!

Da, sunt si oameni care isi folosesc partenera de viata, gandindu-se ca intr-o zi vor întâlni alta femeie, mai “buna”. Si astfel, timpul trece. Corect ar fi sa nu “încurce” nimeni pe nimeni.

Mai exista si bărbați mai…comozi, ca sa spunem așa, cărora le este “dificil” sa pregătească o nuntă, sau, asa li se pare. Te poti ocupa tu mai mult, de pregătiri. Discuta cu el.

Multa răbdare. Multa înțelepciune. Comunicare. Asta este necesar. Intelegere.

Însă, daca observi clar ca omul de lângă tine te amână si nu face nimic concret, deși te-a cerut de soție, cred ca este timpul să te retragi din relatie. Iti pierzi vremea alaturi de el. Deschide bine ochii si da-ti  seama daca partenerul tau de viata iti ascunde ceva. Nu meriți să fii mintita. Nimeni nu merita.

Vrei sa cladesti o familie, dar iubitul tău nu te cere de nevasta?!

Tine minte: in niciun caz sa nu te umilesti in fata niciunul bărbat, pentru a te lua de nevasta, oricât de mult ti-ai dori asta!

In niciun caz, nu il amenința cu absolut nimic, pentru a te lua de soție! Nu vei reusi decat sa il îndepărtezi de tine!

Mai important este sa va înțelegeți bine, să vă respectați si sa va iubiti!

Bine ar fi ca Dumnezeu sa binecuvânteze relația voastră de iubire. Însă decizia unui om trebuie respectată, si, daca el nu vrea sa se căsătorească, nu ai cum sa il obligi!

Arata-i cum esti tu cu adevarat, arata- i ca esti o femeie gospodina, o femeie ce se ingrijeste, o femeie cinstita si frumoasa. Arata-i toate calitatile tale.

Fii gingașă, iubitoare si blândă.

Nu fii posesiva! Bărbații fug de astfel de femei.

Nu ii face scene de gelozie, mai ales în public!

Nu îl jigni, arata-i ca esti o doamnă si respecta-ti iubitul/partenerul de viata!

Va doresc sa aveti multa iubire!