Mesaje frumoase de iubire pentru el – Declaratii emotionante de dragoste

Te iubesc asa cum nu am iubit niciodată, și nu cred ca voi mai iubi la fel de intens niciodată! Tu imi oferi bucurie si iti multumesc pentru toată bunătatea ta, pentru onestitate și dragoste pură.

Te iubesc cu toată inima mea, vreau sa fim impreuna pentru toată viața! Te iubesc cu pasiune și nu pot descrie in cuvinte tot ceea ce simt pentru tine, dragul meu! Esti iubirea ce imi încălzește inima, esti omul lângă care vreau sa îmbătrînesc frumos, intinderind. Te iubesc enorm si nu credeam vreodata sa pot simti tot ceea ce simt pentru tine!

Din prima clipa in care m-ai ținut de mana, m-am îndrăgostit de tine. Inima mea bătea cu putere. Încă și astăzi am emotii atunci când te văd, cand ma tii in brate, cand ma săruti.  Cand nu sunt lângă tine, imi este dor de tine. Te iubesc mult si te prețuiesc!

Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-am intalnit. Am cunoscut iubirea adevarata. Te prețuiesc, te admir si iubesc felul tau de a fi. Iubesc zâmbetul tău si vreau sa te stiu fericit zi de zi.

Tu reprezinti atât de mult pentru mine! Nu te pot uita, deși au trecut ani de când nu te-am văzut. Sunt iubiri intense, ce nu se uita, indiferent de cat de mult va trece…  Poate vor trece ani si ani, viata dupa viata, eu nu te pot uita! Nu pot uita ființa ta, nici trăirile mele, nici fericirea de atunci. Nu pot uita nimic. Totul este la fel de intens. Imi e atât de dor de tine!

Te-am intalnit într-o frumoasa zi de primăvară, si te-am iubit de atunci. Te-am adorat cu toată pasiunea, te iubesc cu tot sufletul meu!  Iti multumesc pentru tot ceea ce imi oferi si pentru ca imi esti alaturi necondiționat!

Rămâi la fel de frumos si de bun sufletește, esti un om deosebit. M-ai cucerit cu inima ta buna, cu zâmbetul tău, cu bunătatea ta. Te iubesc mult, dragul meu!

Tu esti dragostea vieții mele si nimic nu poate schimba asta! Tu faci parte din viața mea și te iubesc cu o forță uimitoare!

Esti un bărbat deosebit, te iubesc din prima clipa in care m-ai ținut în brațe. De la prima îmbrățișare am simtit ca vom rămâne impreuna. Tu mi-ai stârnit emotii nebănuite. Langa tine am trăiri atât de intense, cum nu credeam ca pot exista vreodata, pe acest Pământ! Te iubesc de la Cer si inapoi si te voi iubi mereu!

Sunt atât de fericita ca te-am intalnit! Tu esti jumătatea mea, sufletul meu pereche. Simt ca te cunosc de o vesnicie, simt ca tu ma înțelegi si ma cunosti exact asa cum sunt eu cu adevarat. Te iubesc mult de tot, scumpul meu iubit!

Lângă tine am cunoscut iubirea adevarata si sunt fericita ca Dumnezeu mi-a dat sansa sa iubesc cu adevarat si sa iubesc cu adevarat! Imi alergi prin gânduri, te iubesc cu pasiune și dor. Nu o sa te părăsesc niciodată, dragostea mea frumoasa. Tu imi alini sufletul si imi dai putere sa merg mai departe. Tu ma faci sa vad cat de frumoasa este viata. Tu ma faci sa ma simt atat de frumoasa, tu ma faci sa fiu mai bună! Tu ma ajuți sa ma ridic ori de câte ori cad, si iti multumesc pentru asta, jumătatea mea! Tu ai incredere in mine, tu ma sprijini si crezi in visurile mele. Te iubesc neîncetat si vreau sa fim mereu fericiti impreuna!

Esti printul inimii mele, mângâierea mea, tu imi încălzești inima si ma faci atat de fericita! Te iubesc enorm, scumpul meu. Vreau sa fim impreuna mereu.