Mesaje de la multi ani pentru nepoți, de la bunica

Scumpul meu nepotel, iti urez din toată inima sa crești mare si frumos, să ai zile senine și sa fii fericit întotdeauna, pui frumos! Nu uita ca bunica te iubeste cu toată inima ei si te asteapta pe la ea, ori de câte ori doresti sa vii. La multi ani, nepotul meu iubit!

Sa iti dea Dumnezeu zile senine, nepotica mea frumoasa! Sa fii fericita, să zâmbești mereu, să fii mereu bucuroasă! La multi ani!

La multi, multi ani! Ai mai adăugat un trandafir in buchetul vieții tale! Te-am văzut de mititel cum ai crescut, dragul meu nepot. Bunica te iubeste mult si iti ureaza din toata inima sa ai parte de mult succes in viata ta, de iubire si de prieteni adevarati! Fii fericit!

Scumpa mea nepotica, esti inima mea, te iubesc atât de mult! La multi ani! Sa fii sănătoasă, fericita si puternică întotdeauna! Sa ai curaj sa mergi mai departe, să lupți pentru visurile tale. Cu drag, bunica.

Te îmbrățișez cu toată dragostea, scumpa mea nepoata! La multi ani! Sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume! Fie ca binele si frumosul sa fie ale tale!

Nepoții mei dragi, astăzi este o zi speciala, ziua voastră de naștere! Vreau sa va urez din toată inima mea un sincer si călduros la multi ani! Sa fiti sănătoși și fericiti întotdeauna si sa fiti copii buni, adulți cu inima buna. Sunteti minunile mele. Va iubeste mult bunica.

Ati crescut atât de repede! Astăzi petrecem, este ziua nepoatelor mele dragi! Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti! Va doresc mult succes in viata si Dumnezeu sa va ajute sa realizați ceea ce v-ati propus! La multi ani cu sănătate și zâmbete!

De ziua ta, bunica iti spune încă o dată cat de mult te iubeste si iti urează un frumos la multi ani! Sa ai parte de tot binele si frumosul din lume si sa zâmbești în fiecare zi! Meriți să fii fericit, esti un copil atât de bun! Fii puternic si curajos in continuare! Bunica iti este alaturi si te sprijină în tot ceea ce ti-ai propus!

Ma bucur atât de mult ca ai aparut pe lume si ca suntem prietene! Te iubesc mult! La multi ani!

Te-am crescut, te-am legănat, acum esti mare, aproape adult. Bunica ta iti este alaturi si va fi întotdeauna. La multi, multi ani cu sănătate și fericire, scumpul meu nepot cu suflet de aur! Esti un băiat deosebit.

Esti minunata, draga mea! La multi ani! Rămâi la fel de curajoasă, de frumoasa, de sinceră, de puternică! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si multa fericire! Sa ai succes in viata ta, care sa fie lungă și minunata! Meriți tot ce e mai bun. Lupta pentru idealurile tale si urmeaza-ti visurile!

Ziua in care ai aparut pe lume a fost pentru mine ca si cum m-as fi nascut a doua oara. Atat de fericita am fost! La multi ani! Astazi e o zi atat de frumoasa, ca tine! Zi speciala, ziua ta de nastere! Bucura-te! Astazi, si intotdeauna! Viata e atat de frumoasa! Merita sa fie traita cu adevarata! Traieste cu adevarat! Te imbratiseaza cu toata dragostea, bunica!

Zana mea frumoasa, bunica iti dorește să ai o zi de nastere frumoasa, de neuitat! La multi ani, scumpa mea! Te iubesc mult! Sa te tina Dumnezeu sănătoasă si fericita! Te îmbrățișez.