Mesaje de la multi ani pentru nepoti, de la mătuși

Scumpul meu nepot, atât de tare m-am bucurat cand am aflat ca ai venit pe lume! Te iubesc mult si iti doresc sa ai o viata frumoasa si linistită, plină de iubire, sinceritate, virtute, respect, succes. La multi ani!

La multi ani, draga nepot! Esti un copil bun si iti urez sa ai parte de tot ce E mai frumos pe acest Pământ! Sa fii mereu puternic si curajos si sa ai mult succes in viata ta! Zâmbește și fii fericit! Întotdeauna cauta soluția, întotdeauna priveste partea plină a paharului. Te iubeste mult, mătușa ta!

Desi iti sunt mătușa, ci nu mama, tu stii ca te iubesc ca si cum ai fi copilul meu. Azi, în zi frumoasa de sărbătoare, vreau sa iti urez sa ai sanatate, iubire in viata ta, zile senine și prieteni adevărați alaturi de tine! La multi ani!

Este ziua ta de nastere, scumpa mea nepotica! Te iubesc atât de mult! Nu am cuvinte potrivite sa iti urez toate cate as dori! La multi, multi ani, cu multi bani! Fie ca toate visurile sa ti se împlinească si sa cunosti dragostea adevarata in viata ta. Rămâi la fel de frumoasa, de curajoasă si de onestă în viață ta si Dumnezeu te va răsplăti pentru sufletul tau minunat!

Esti o persoana deosebita, minunata! Ai crescut atât de repede! La multi ani! Fie ca zilele tale sa fie minunate, să zâmbești mereu, să fii un om bun si iubitor, să ai iubire, si sa găsești întotdeauna putere sa treci peste obstacolele vietii! La multi ani! Cu dragoste si dor, mătușa ta, care te iubeste enorm!

Scumpii mei nepoti, astăzi este ziua voastră de naștere iar mătușa voastră care va adoră, vrea sa va ureze un sincer si călduros “La multi ani”! Vreau sa raman prietena voastră si sa stiti ca întotdeauna veti gasi un sprijin si o alinare la mine.

Azi, în zi de sărbătoare, vreau sa iti urez sa ai parte de tot bine si frumosul pe acest Pământ, sa iti îndeplinești idealurile, să râzi din tot sufletul, sa canti si sa petreci asa cum n-ai facut-o niciodată! La multi ani!

Bucura-te de viata aceasta atât de frumoasa! La multi ani! Mătușa ta, care te iubeste nespus de mult iti este alaturi azi, de ziua ta, si întotdeauna! Te îmbrățișez.

Scumpul meu nepot, nu mai esti un copil. Anii au zburat si ai crescut atât de repede! Mătușa ta iti este alaturi de ziua ta, bucura-te din toată inima, cântă, dansează și simte-te grozav de bine! Esti un om deosebit! La multi ani!

Fie ca Bunul Dumnezeu sa iti dea gânduri bune, inima buna, viata lunga si frumoasa si multi prieteni pe care sa te poti baza la bine si la greu! La multi ani, sănătoși și fericiti!

Esti foarte importanta pentru mine, si tu stii asta. La multi ani! Iti sunt alaturi, iti sunt prietena, iti sunt mătușa. Esti ca si cum ai fi propria mea fiica, atât de mult te iubesc! Zâmbește! Esti atat de frumoasa!

Am petrecut împreună momente atât de frumoase, avem atatea amintiri impreuna! Mi-e dor de tine, cand erai copil. Sunt atat de mândră de tine! La multi ani! Sa iti dea Dumnezeu sanatate si multa fericire!

Fericirea depinde de noi înșine, tine minte asta! La multi ani! Fă-ți viata frumoasa tu singur, depinde doar de tine sa fii fericit! Sa fii sănătos, linistit si sa ai bani cat sa iti permiți sa ai tot ceea ce iti doresti!

Din prima clipa in care te-am ținut în brațe, am simtit ca sunt nespus de fericita! Tu ai adus bucurie in familie si te-am văzut crescând si evoluând. La multi ani! Esti un copil bun si meriți tot ce e mai bun si mai frumos!

Scumpa mea nepotica, esti un copil atât de bun si de frumos! Sa te tina Dumnezeu sănătoasă si fericita! La multi ani!