Mesaje de felicitare pentru proaspeții părinți si nou-nascuti

Sa va trăiască minunea, dragii mei! De astăzi, ati devenit părinți. Cea mai frumoasă zi din viața voastră, zi în care va simțiți în al nouălea Cer! Sa aveti sanatate si fericire si sa va cresteti puiul cu multă bucurie!

De astăzi, sunteti părinți! Copilul vostru a venit pe lume sa va încânte si sa va bucure viata! Sa fiti sănătoși cu toții și fericiti!

Va urez din toată inima sa fiti sănătoși, fericiti, zâmbitori! De astăzi, sunteti părinții unui minunat copil! Sa va trăiască minunea si sa va aduca mii de bucurii!

Felicitări pentru aducerea pe lume a bebelusului dragalas din burtica! Sa va trăiască, sa fiti sănătoși!

De azi inainte, viata voastră se va schimba, veti fi cei mai buni părinți, căci aveti un print si o prințesă! Sunteti minunați! Sa va dea Dumnezeu fericire si bucurie, prosperitate si liniste sufletească!

Fie ca Bunul Dumnezeu sa va ocrotească bebelușul, sa aveti sanatate si sa-l cresteti frumos, să fiți părinți exemplu pentru a-l vostru pui dulce. Sa va trăiți viata frumos, mai ales că v-ati mărit familia cu un bebeluș atât de drăguț!

De azi, mamico, simti ca trăiești cu adevarat! Simti ca acest omulet este totul pentru tine!! Noul membru al familiei este o parte din tine, care te face nespus de fericita si de grijulie. Sa fiti sănătoși! Recuperare cat mai rapida, proaspătă mămică!

De astăzi esti tătic! Ai grija de comorile tale si fii bun si răbdător întotdeauna! Respecta, iubeste si apreciază femeia care ti-a adus pe lume un copil sau mai mulți! Sa fiti sănătoși, fericiti si sa aveti succes pe toate planurile!

Sa fii părinte nu este ușor, însă este atât de frumos! E minunat sa ai pe cineva lângă tine care te striga “mama”! Va felicit pentru pruncul ce a venit pe lume, în frumoasa voastră familie! Sa fiti sănătoși cu toții. Va îmbrățișez cu mult drag!

Fericirea voastră și împlinirea deplină au sosit astăzi, cand ati devenit părinți! Sa va trăiască bebelușul si sa aveti parte de tot ceea ce va doriti!

Sa va trăiască minunea de copil! De azi inainte, veti avea un sens clar al vietii! De azi inainte, veti cunoaste ce inseamna sa fii părinte! Sa fiti sănătoși cu toții și să aveți parte de împlinirea tuturor dorintelor! Mult succes!

Familia vi s-a mărit de astăzi, draga mea prietena. Ai adus pe lume un copil minunat! Sa va trăiască si sa va aduca multa bucurie in viata! Ai devenit mămică. Felicitari din tot sufletul!

Vreau sa te felicit din toată inima pentru minunea de copil pe care ai nascut-o! Sa va dea Dumnezeu mult bine si frumos in viata voastră! Zile senine si bucurie. Recuperare cat mai rapida, scumpa mea prietena!

Iti privești puiul si il tii in brate, simti ca timpul s-a oprit în loc! Iti iubesti atât de mult copilul. Nu iti vine sa crezi cum ai putut trăi fără el atata timp! Sa fiti fericiti si sa ii mulțumiți Bunului Dumnezeu pentru tot ceea ce va ofera! Va imbratisez cu drag si cu toata dragostea!

Sunt convinsă că experimentezi cele mai frumoase si pure sentimente, ce nu pot fi descrise in cuvinte. Sunt convinsă că emoțiile tale nu pot fi descrise. Dar te inteleg perfect, si eu sunt mama. De astăzi, esti si tu mama. Sa ai parte de multa bucurie alaturi de puiul tau frumos si sa aveti parte numai de bine, de succes, de liniște și iubire!

Te felicit din toată inima pentru noul-nascut pe care l-ai adus pe lume! Sa aveti parte de tot ceea ce va doriti si sa fiti nespus de fericita! Sa fiti sănătoși, să zambiti si sa va bucurați in fiecare moment! Copiii cresc atât de repede! E o etapă noua in viata ta, gust-o din plin!