Draga mămică, permiteti sa te relaxezi si da-ti voie sa fii fericita

Ai devenit mămică si te simti contratimp. Dacă te simți uneori amețită de atata treaba in casa, daca vrei mai mult timp petrecut cu copiii si mai mult timp pentru tine, ar trebui sa pui stop si sa te opresti putin. Ai timp pentru toate! Fa ceva si pentru tine! Ceva care sa te bucure! Da-ti voie sa ai momente de relaxare! Esti om!

Draga mamico, treaba in casa nu se termina niciodata, asa ca, permiteti sa manânci la timp! Sănătatea este cea mai importantă! Sănătatea fizica, dar și sănătatea psihică!

Draga femeie, îngrijești copiii, casa, faci mâncare si deserturi, dar te tine, mai ai timp? Iti mai rămâne timp sa faci ceea ce iti face placere?!

Draga mămică, permiteti sa iti petreci timp doar cu tine, făcând ceea ce iti place.

Permiteti sa citesti o carte.

Permiteti sa vizionezi un film bun.

Draga mamico, permiteti sa te plimbi si fara copii.

Draga mamico, permiteti sa iesi in oras cu prietenele tale, cel puțin o data pe saptamana!

Draga mamico, permiteti sa iesi la cumpărături singura.

Draga mamico, permiteti sa faci si altceva in afara de jocul cu micuții tai, în afară de lecții cu copiii, permiteti sa faci si altceva decat curătenie in casa! Meriți si tu sa fii si femeie, nu doar femeia cu menajul in casa, nu doar mama!

Draga mamico, esti o mamă și mai bună, daca iti faci timp si pentru tine, pentru sufletul tau!

Dacă simți nevoia să ieși la plimbare fara copii, lasă-i cu cineva de încredere si iesi la plimbare! Asta nu te va face o mamă mai puțin buna! Din contra, vei reveni acasa mai linistită, mai relaxată, mai fericita deci. Si va fi mai bine pentru toți membrii familiei.

Draga mamico, e timpul să nu îi mai permiți stresului sa faca parte din viața ta!

Draga mamico, permiteti sa fii fericita in fiecare zi!

Draga mamico, permiteti sa iti faci baie fara sa te grăbești, relaxeaza-te sub apa călduta!

Draga mamico, esti atat de buna! Alergi mereu sa le faci pe toate, dar treaba nu se termina niciodata. Tu găsești mereu ceva de făcut.

Savureaza-ti cafeaua in tihna si bucura-te de zâmbetul copiilor tai!

Cauta ajutor. Accepta ajutorul, mai ales daca il ai. Dacă părinții sau socrii se oferă sa stea cu copiii si tu sa faci altceva care sa te ajute sa te relaxezi, sau sa dormi, accepta! Daca iti poti lua o doamnă care sa te ajute cu treburile casnice, nu ezita! Iti va rămâne timp mai mult pentru tine si pentru copiii, si nu te vei simti atât de presată de timp si de stresata ca nu le poti face pe toate in cele 24 de ore dintr-o zi!

Copiii își doresc alaturi o mamă înțelegătoare, fericita, cu răbdare. Tine minte asta. Un somn “bun” si cateva momente ale tale in fiecare zi, te vor ajuta sa te relaxezi si sa fii fericita pe deplin!

Atata timp cat ai sănătate, le poti face pe toate!

Joaca-te cu puii tai, copiii cresc atât de repede si merg apoi pe drumul lor in viata. Ne va fi dor de momentele astea, cand avem copiii mici! Ne va fi atât de dor sa fie râsete de copiii mici in casa. Ne va fi atat de dor de joacă alor noștri copii! Viata este atât de frumoasa alaturi de copii!