Mesaje frumoase si urari de Paste – Sms-uri originale de sarbatorile pascale

Fie ca lumina Invierii Domnului Iisus Hristos sa va gaseasca impacati, frumosi sufleteste, iubitit si iubitori si cu multa voie buna in suflet, alaturi de cei dragi! Paste fericit!

Hristos a inviat! Fii mai bun, mai frumos si mai curat sufleteste! Paste fericit alaturi de familie si prietenii adevarati!

Masa imbelsugata, ganduri bune, iniam frumoasa, prieteni adevarati alaturi de tine mereu, oua rosii in pelin, de toate sa ai parte alaturi de familie! Sa aveti sanatate, caci e mai importanta decat toate! Paste cat mai fericit!

Sa ai un Paste minunat, care sa te gaseasca sanatos, voios si cu pace in suflet! Chiar daca sunt departe, iti urez din toata inima sarbatori pascale fericite! Te iubesc!

Sa fim mai buni si mai iertatori, sa ne iubim mai mult si sa fim fericiti cu ceea ce avem! Sa aveti un Paste divin alaturid e familie si prieteni, cu zambetul pe buze intotdeauna si masa imbelsugata!

Sper ca sunt prima care iti ureaza Paste fericit, caci ma gandesc la tine zi si noapte. Te iubesc si te pretuiesc, asa ca voi face tot posibilul sa ajung la tine, la masa de Paste.

Sarbatori pascale de vis, minuni in viata ta, prieteni adevarati, cozonaci, oua rosii, drob, voie buna si ganduri curate, alaturi de cine iti doresti! Paste fericit!

Pretuieste tot ceea ce ai in viata ta, pretuieste Sfanta sarbatoare de Pasti, care sa te gaseasca sanatos, frumos si cu inima buna! Masa imbelsugata, multa bucurie si un Paste de vis, iti doresc din toata inima mea!

Sa mergem la Biserica si sa luam lumina sfanta a Invierii Domnului nostru Iisus Hristos, sa fim mai buni si mai toleranti, sa ajutam mai mult aproapele, sa ne bucuram mai mult si sa avem grija de sufletul nostru! Paste fericit, cu speranta in inima!

Iubire, cer senin, pace in suflet, un Paste minunat alaturi de cei dragi, care sper ca iti vor fi mereu alaturi, de tot binele din lume sa ai parte mereu! Sarbatori pascale minunate si linistite!

Paste fericit alaturi de cine doresti tu (eu, sper!:-)) ) Te iubesc. Hristos a inviat!

De Paste, strange in jurul mesei toate persoane dragi sufletului tau. Iar dupa ce le-ai strans, considera-te cel mai norocos om de pe Terra! Paste fericit, cu multa sanatate, oua rosii, masa imbelsugata si ganduri curate! Hristos a Inviat!

Fapte bune, inima pretioasa, suflet cald, iti doresc sa ai parte de tot ce mai frumos pe acest Pamant. Este Pastele, bucura-te mai mult, zambeste, imbratiseaza mai mult, fa bine , ori de cate ori poti! Hristos a inviat!

Hristos a Inviat pentru noi, oamenii! Sa fim mai buni unii cu altii, sa primim lumina in casa si in inimi. Paste fericit, fii un om fericit! Adu zambete pe buze celor din jur! Fii bucuros, si priveste intotdeauna partea frumoasa a lucrurilor! Fii util, inimos si iubitor fata de oameni si fata de tot ceea ce te inconjoara! Paste fericit, cu un suflet implinit!