Cum iti dai seama ca partenerul nu te iubeste

Cum iti dai seama ca partenerul nu te iubeste

Dragostea e oarba uneori, insa exista indicii clare, fapte, gesturi, chestii marunte din care iti poti da seama clar ca partenerul sau partenera din viata ta, nu da doi bani pe asa-zisa relatie pe care o are cu tine! Deschide bine ochii si nu te complace in nicio situatie penibila, nu accepta sa fii doar o optiune in viata nimanui, oricat de mult ai tine la cineva! Orice om merita sa fie iubit si sa iubeasca din tot sufletul!

Uita de intalnirile voastre
. Mai precis, desi ati stabilit o intalnire, la o anume ora si intr-un anumit loc, acesta uita pur si simplu sa mai apara. Pe langa asta, uita sa te sune sa te anunte ca va intarzia, ca nu va aparea sau ca a uitat complet! Concluzia? NU II PASA DE TINE, caci, daca i-ai fi alergat prin ganduri, cu siguranta nu ar fi avut cum sa uite cand trebuia sa se intalneasca cu tine, si “s-a luat” cu alte lucruri.

Nu tine minte data nasterii tale, ziua in care v-ati cunoscut, ori alte astfel de date importante din viata ta sau a ambilor. Nici nu il intereseaza sa retine astfel de date! De ce oare?! Sa fie pentru ca nu ii pasa??!

Accepta sa va intalniti, daca il inviti, insa propune rar sau niciodata sa va vedeti! Nu ti-e clar?! Esti pe ultimul loc in viata lui! Un om care te vrea in viata lui, caruia ii este dor de tine, face orice sa te intalneasca!

Gaseste tot felul de pretexte ca sa nu va vedeti prea des
. Oricat de multa treaba am avea, pentru ca toti avem, atunci cand iti pasa de cineva, mai ales daca esti indragostit(a), iti doresti cu ardoare sa va vedeti, indiferent de cat de obosit ai fi.

Nu te suna la telefon decat extrem de rar, mai degraba iti raspunde la mesaje, nici macar nu scrie el primul! Asta inseamna ca nu se gandeste la tine prea mult, deci…?! La ce sa te astepti ?! Ce sa mai visezi la un viitor cu o astfel de persoana care pare atat de indiferenta?!

Nu te prezinta prietenilor, nici parintilor
, desi va cunoasteti de ceva timp.

Accepta intalniri cu tine, mai mult la el acasa ori la tine, si mai rar in oras, ca si cum nu s-ar ascunde de lume. Sa fim precisi, intimitatea este una, iar a nu te afisa cu cineva in public, este altceva!

Spune ca nu stie ce simte, ca nu sunteti intr-o relatie, insa va vedeti si va cunoasteti intim. Pai, serios acum, oare cum vine asta? Vrei pe cineva in viata ta ori nu?! Nu accepta sa te foloseasca cineva, doar pentru anumite “interese”. Deschide ochii! De obicei, oamenii stiu ce vor de la viata si mai ales de la fiecare persoana care apare in viata lor, deci, nu ai cum sa fii confuz, dupa un timp indelungat. Sa fim seriosi si sa lasam naivitatea la o parte!

APRECIAZA-TE MAI MULT!

P.S. Lista poate continua, asteptam opinii si experiente!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *