Semne clare ca barbatul nu te vrea ca iubita lui

Oricat de mult ai tine la cineva, vine un moment in viata in care trebuie sa te apreciezi mai mult si sa pui punct, daca simti ca esti pe ultimul loc in viata omuui de langa tine. Nu are sens sa iti pierzi timp pretios cu el, atata timp cat el nu isi face planuri de viitor cu tine, sau, ba mai mult, nici macar nu te considera iubita lui! Atunci, de ce ai sta langa un asemenea om, cand poti petrece momente de calitate cu cei care te doresc cu adevarat in viata lor?!

Iata cateva indicii care te vor pune pe ganduri in ceea ce priveste “relatia” ta:

Nu te prezinta parintilor, desi va cunoasteti de ceva timp.

Iti pune conditii. Iti dai seama clar ca vrea anumite lucruri de la tine insa te minti singura si speri ca are sentimente… NICIODATA, DAR NICIODATA SA NU ACCEPTI NICIO CONDITIE!

Nu te scoate in oras, vrea sa va intalniti doar acasa la el sau la
tine. Daca un om vrea sa te vada, merge oriunde in lume pentru si cu tine, de mana. Nu te ascunde, nu te foloseste. E dornic sa te vada, oriunde s-ar intampla asta!

Nu te suna aproape niciodata, doar iti raspunde la mesaje. Fa diferenta intre a cauta pe cineva si a raspunde la “semnele tale de viata”. Cand ti se face dor, cand cineva iti este drag cu adevarat, il cauti, indiferent ce timp ai la dispozitie. Este vorba de a simti sau nu, pur si simplu! Poate raspunde la mesajele tale, insa nu poate da el primul un sms sau un telefon?! Iti raspunde doar din politete sau doar ca sa te tin alaturi doar pentru niste “beneficii”. Gandeste-te la asta! Valoreaza-te mai mult! Deschide ochii!

Nu ii cunosti niciun prieten apropiat.

Iti spune ca nu il deranjeaza sa iesi cu altcineva in oras.

Va vedeti doar cand vrea el si invoca diverse pretexte atunci cand nu are chef sa te vada. Un barbat interesat de o femeie, lasa tot si merge la iubita lui,chiar daca este obosit.

Nu spune nimeni sa crezi toate vorbele de iubire, daca sunt, insa faptele si gesturile marunte sunt demne de luat in considerare! Sunt mult mai importante!Nu confunda insa educatia cu iubirea! Un barbat se poate comporta frumos cu tine, desi nu are sentimentele la care te asteptai!

Nu isi face planuri de viitor cu tine. E ok sa traiesti clipa, insa, femeile au nevoie de o anumita certitudine. Femeile vor sa se stie intr-o relatie adevarata, indiferent ce deznodamant va avea aceasta! Nu poti avea iubire fara o relatie, insa nu poti avea nici o relatie fara a iubi!

Nu iti pierde timpul cu cineva care nu iti apreciaza prezenta! Uneori trebuie sa citesti printre randuri ca sa iti dai seama ca cineva te foloseste doar! Iar daca te convingi de asta, mergi mai departe! Meriti mai mult! Nu plange! Nimeni nu merita lacrimile tale! Si, de ce sa plangi pentru un om, cand exista atatia pe Pamant, mai buni, cu siguranta!?! Iubeste-te mai mult si nu accepta jumatati de masura!