Mesaje frumoase si urari de la multi ani pentru sora

Pentru cea mai frumoasa si isteata surioara, cele mai sincere urari de bine, de ziua ei, o zi speciala, ca ea! La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita, implinita si vesela, intotdeauna! Meriti tot ce e mai bun pe aceasta lumea si vreau sa stii ca iti sunt alaturi si iti voi fi mereu!

La multi ani, scumpa surioara! Esti prietena mea cea mai buna, asa ca vreau sa fiu prima care iti ureaza multa, multa sanatate, impliniri, viata frumoasa si cat mai multi prieteni adevarati! Te iubesc!

Vesela, superba, sanatoasa, iubita si iubitoare. Asa vreau sa te stiu mereu, draga mea sora. Ai un suflet de aur si vreau sa iti spun inca o data ca te pretuiesc, te admir si te iubesc nespus! La multi ani!

Cantece, voie buna, masa imbelsugata, cele mai sincere urari de bine si sanatate, pentru tine, surioara mea! La multi ani! E ziua ta, o

zi frumoasa ca tine!

Sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai curat in aceasta viata, surioara mea frumoasa! Sa fii mereu cu zambetul pe buze, optimista si plina de succes! La multi ani!

De ziua ta, vreau sa iti urez din tot sufletul, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, sanatate, iubire si voiosie! La multi, multi ani! Tine capul sus, mereu, orice ar fi si nu uita ca esti puternica!

Suflet linistit, pace in viata, frumusete sufleteasa, bucurie, prieteni adevarati, dragoste pura, sanatate. Sa ai parte de toate si sa fii o invingatoare, mereu, scumpa mea sora. La multi ani!

Pace in suflet, mii de bucurii, iubire profunda, sanatate din plin si un sincer si calduros la multi ani! Esti cea mai tare sora!

Tie, cea mai de gasca sora, iti urez, azi, de ziua ta, o zi superba alaturi de cei dragi si o petrecere de vis! La multi ani, fericiti si impliniti!

Zile senine si fericire, mii de bucurii, impliniri si zile bune! La multi ani, surioara mea frumoasa si desteapta!

Fie ca drumul vietii tale sa fie presarat cu mii de bucurii, visuri implinite, frumusete si bogatie sufleteasca, un sincer si calduros la multi ani, primeste d ela sora ta, care te iubeste mult si care iti vrea binele, oricat de departe ar fi!

Coboara in living, te asteapta prietenii tai, care ti-au pregatit o petrecere de vis! La multi ani!

Clipe de vis, prieteni minunati, familie iubitoare, suflet bun, multa veselie, dragoste impartasita, si un sincer “la multi ani”!

Scumpa mea surioara, as vrea sa ramai la fel de buna, frumoasa si sincera si sa lupti mereu pentru indeplinirea idealurilor tale! La multi ani, cu multi bani!Fii intotdeauna onesta, dragastoasa si amabila!

Esti frumoasa, talentata si isteata. Iti doresc sa ai parte de tot ce e mai frumos pe acest Pamant si sa ai multe succese si prieteni adevarati. La multi ani, alaturi de cine iti doresti tu!:-)
Lupta intotdeauana sa ajungi acolo unde iti doresti! Nimic nu e imposibil! Sa avem o petrecere minunata de ziua ta si sa ne bucuram din plin de aceasta zi superba!