Mesaje frumoase de Pasti – Mesaje si sms originale de Pasti

1. Deschide-ti sufletul, crestine, si primeste in sufletul tau pe Mantuitorul Iisus care s-a rastignit pentru a rascumpara pacatele noastre.

2. Un Paste fericit si luminos va doresc, alaturi de cei dragi. Fie ca Iisus sa reverse bucurie si sanatate asupra familiei tale.

3. Un iepuras va aduce un cos cu oua rosii, sanatate si liniste sufleteasca. Primeste-l la usa ta, este trimis de Mantuitor ca semn ca ne iubeste.

4. Maica, mult ai suferit
Langa Fiul rastignit
Dar e Fiu de Dumnezeu
Si va invia mereu.

5. Cu totii purtam crucea pacatelor noastre, dar Iisus a luat asupra sa Toate pacatele omenirii si ne-a daruit linistea sufleteasca si mantuirea.

6. In aceasta zi sfanta, cand Iisus inviaza din morti, primeste in sufletul tau linistea si bucuria mantuirii.

7. Pentru Mantuitor, pelinul nu e suficient de amar, otetul suficient de acru iar spinii atat de intepatori si durerosi. Sa invatam din suferinta Lui si sa ne indreptam greselile pentru o viata linistita.

8. Pelinul amar pe jos
Oua rosii sunt in cos
Cozonac si pasca
Mantuirea sa le nasca.

9. Hristos a inviat! Fii bucuros, curat si linistit! O sarbatoare linistita iti doresc, cu masa bogata si inconjurat de toti cei dragi!

10. Zambeste! Este ziua sfanta in care Iisus a inviat pe noi. Bucura-te alaturi de familie si prieteni de aceasta mare sarbatoare! Pastreaza-ti sufletul curat, lasa grijile sa zboare!

11. Nu conteaza atat de tare ceea ce ai pe masa, ci pe cine ai alaturi! Iti doresc un Paste de neuitat alaturi de cei iubiti! Sa ai parte de tot ce este mai frumos si mai bun acum si intotdeauna!

12. Ofera din putinul tau si celor nevoiasi, iubeste fara sa pui conditii, cheama-ti prietenii la masa ta, iarta-ti semenii care ti-au gresit, cereti iertare celor carora le-ai gresit, zambeste, roaga-te, fii mai bun!

13. Masa imbelsugata, destin implinit, mii de bucurii, familia aproape, sarbatori Pascale minunate iti doresc! Sper ca Iepurasul va trece si pe la tine cu ceva bun.

14. Mireasma cozonacilor si sarmalelor sa iti patrunda narile, parfumul florilor din jur sa iti improspateze sufletul, caldura soarelui sa te invioreze, zambetul celor dragi sa te faca fericit! O sarbatoare Pascala de neuitat!

15. Hristos a Inviat! Fii mai bun si mai tolerabil cu cei din jur! Ajuta mai mult si critica mai putin!

16. Dumnezeu sa ne binecuvanteze si in aceasta zi sfanta. Fie ca binele, frumosul si adevarul sa fie ale tale! O sarbatoare de vis iti doresc, alaturi de cei dragi!

17. Sa ai parte de minuni, bucurii, numai evenimente frumoase, iubire si zambete! Iti doresc sa ai parte de liniste sufleteasca si sa fii inconjurat numai de persoane sincere!

18. Iti doresc un Paste frumos si luminat, un suflet bland si cald. Multe oua pe masa si mii de bucurii. In aceasta zi de sarbatoare crestina, te imbratisez cu drag si iti urez o sarbatoare cat mai linistita si frumoasa!

19. Cu ocazia sfintei sarbatori a Invierii Domnului iti doresc sa fii mai fericit ca niciodata! Multe bucate pe masa si o inima aleasa!

20. Sa-l primim pe Dumnezeu in sufletele noastre si sa-i privim pe cei din jurul nostru cu mai mult drag! Sa iubim si sa respectam mai mult, sa speram si sa renuntam sa judecam pe cei dragi! O sarbatoare a Invierii minunata!