Mesaje frumoase de multumire, de la copii catre parinti

Parintii mei dragi, v-am pregatit un tort, cu toata dragostea. Va multumesc din suflet, inca o data, pentru tot ceea ce ati facut pentru mine. M-ati crescut bine si mi-ati dat incredere in mine. Sunteti cei mai buni si mai frumosi pentru mine.

Parinti iubiti, sa va dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si liniste sufleteasca. Va iubesc nespus si sper sa va am alaturi mereu. Va multumesc mult pentru bunatatea voastra si pentru iubirea neconditionata.

Cele mai sincere si calduroase ganduri pentru parintii mei minunati, pe care

ii iubesc mult. Va doresc viata lunga si fericita,  masa imbelsugata si mii de bucurii. Sunteti cei mai cool parinti!

Mama si tata, sunteti minunati! Va multumesc pentru copilaria frumoasa pe care mi-ati oferit-o si pentru toate grijile, iubirea si timpul de calitate petrecut impreuna!

La multi ani, scumpii mei parinti. Sunteti comoara mea, frumusetea si puterea mea. Voi m-ati invatat sa fiu o persoana optimista si sa lupt pentru visurile mele. Datorita voua, am reusit sa imi indeplinesc dorintele, una cate una. Sunteti cei mai tari! Va iubesc mult, mult de tot!

Cu inima buna, ganduri luminoase, masa imbelsugata si multa iubire, va astept in casa mea, dragi parinti. Meritati tot ce este mai bun pe acest Pamant. Va multumesc pentru tot.

Cele mai sincere urari de bine si sanatate, dragii mei parinti! Sunteti nepretuiti pentru mine. Averea mea. Totul.

Mami si tati, va multumesc mult pentru tot. Voi imi aratati mereu cat de frumoasa este viata si stiti sa ma motivati, sa ma faceti sa visez, sa lupt si sa fiu optimista. Va iubesc mult, sa nu uitati asta niciodata!

Dumnezeu m-a binecuvantat cu parinti minunati. Mama si tata sunt cele mai importante persoane pentru mine. Va iubesc nespus. Meritati tot ce e mai bun!

Va sunt alaturi, parinti dragi, si va scriu cu toata dragostea si stima acest mesaj, in care vreau sa va multumesc pentru bunatatea voastra si sa va spun inca o data, ca va iubesc mult!

Sunteti un dar pentru mine, va respect si va admir. Sunteti un model pentru mine, un model demn de urmat. Vreau sa va cinstesc mereu si sa fiti mandri ca sunt copilul vostru!

Sarut mana, dragi parinti! Nimeni si nimic nu ne poate separa, sangele apa nu se face. Va iubesc din tot sufletul!

Mama si tata, fiinte magice, fiinte pretioase, care imi mangaie inima si imi linistesc sufletul. Va sunt alaturi si va voi fi mereu. Va iubesc si va pretuiesc.

Cei mai buni parinti, cele mai frumoase clipe alaturi, momente linistite si pline de iubire. Mi-ati oferit tot ce ati avut mai bun si mai frumos! Nimeni nu va poate inlocui, sunteti cei mai cool si de gasca parinti!

La multi ani fericiti, mami si tati! Va iubesc nespus si vreau sa va asigur de toata stima si recunostinta mea! Sunteti in inima mea, prezenti, intotdeauna! M-ati invatat ce este adevarul, binele si frumosul. Va multumesc, inca o data, pentru tot! Sunteti cei mai tari parinti pentru mine! Multa fericire si zile senine, sa aveti, intotdeauna!

Stiu ca va ganditi mereu la mine, oriunde as fi si ca imi doriti binele, mai mult decat oricine pe aceasta lume. Simt iubirea voastra profunda. Va ador si va stimez. Intotdeauna ati iesit invingatori din orice, cum sa nu va admir?!

Acum, de cand sunt parinte, va inteleg, scumpii mei parinti, inteleg ce simtiti pentru mine, copilul voastru, pentru care ati da totul. Si poate ca ati dat totul deja.

Voi stiti sa iertati si sa povatuiti, voi imi sunteti prieteni, voi, dragii mei parinti, aveti incredere in mine si credeti in reusitele mele. Va iubesc pentru ceea ce sunteti si va multumesc din suflet pentru tot ce m-ati invatat despre viata! Sunteti nemaipomeniti!

Voi imi sunteti sprijin, alinare si putere. Va iubesc si va stimez nespus, dragi parinti! Sunteti minunati!