Urari si mesaje frumoase pentru cununie si casatorie pentru miri

In aceasta zi speciala, va urez din inima casa de piatra si sa fiti fericiti! Sa aveti copii sanatosi si sa stiti sa va bucurati de viata, impreuna! Va iubesc mult!

Casa de piatra si o petrecere de vis, alaturi de cei dragi! Proaspeti insuratei, va sta minunat impreuna Cinstiti-va si iubiti-va mult, meritati o viata frumoasa iar asta depinde numai de voi! La multi ani impreuna si casa de piatra! Sa ne chemati si la botez, atunci cand va dori bebe sa apara pe lume!;-)

Zi magica, iubirea dainuie azi si sper sa dainuiasca mereu! Sa va iubiti enorm, intotdeauna si sa va apreciati! Sa stiti sa treceti prin bune si grele, orice ar fi, important e sa fiti unul langa altul. Casa de piatra, dragii mei!

Succese, mii de bucurii, viata lunga si frumoasa, copii frumosi, veselie si multa sanatate! Sa aveti o petrecere frumoasa si casa de piatra! La multi ani!

Astazi e o zi importanta in viata voastra: ziua casatoriei voastre. Casa de piatra si masa imbelsugata! Sa va iubiti mult si sa va respectati, oriunde, mereu. La multi ani!

Casatoria este un sfant legamant. Pretuieste persoana

de langa tine, ofera-i apreciere, dragoste si respect, iar toate vor veni de la sine, atata timp cat incercati sa va intelegeti reciproc. Casa de piatra, tineri frumosi!

La multi ani impreuna si sa aveti o casa luminata, calda, imbelsugata si… plina cu rodul iubirii voastre. Va doresc din tot sufletul sa fiti fericiti si impliniti. Fie ca toate dorintele sa devina realitate si sa aveti sanatate mereu, ca sa le puteti face pe toate! Casa de piatra si la multi, multi ani!

Ziua cea mare a sosit in vietile voastre, v-ati unit destinele, asa ca, hai sa petrecem pana dimineata, cum se cuvine!:-) La multi, multi ani impreuna! Sa traiti in armonie si iubire, mereu. Casa de piatra, va doresc din toata inima!

Multa sanatate, veselie, dragoste pura si intelegere, va doresc! Casa de piatra, scumpii mei prieteni! Sper sa fiti mereu de iubitori unul cu celalalt, la fel ca astazi, in ziua nuntii voastre.

Liniste sufleteasca, veselie, mult noroc si sanatate! Casa de piatra, miri frumosi! Sunteti cei mai frumosi impreuna!

Cele mai sincere si calduroase urari de bine, dragii mei prieteni! Casa de piatra si multa fericire! Sa aveti parte de tot ce e mai bun si mai frumos in viata voastra. Sa va iubiti mult si sa nu va pierdeti respectul unul pentru celalalt. Este foarte important sa va respectati, sa nu uitati asta niciodata! La cat mai multi ani fericiti si linistiti impreuna!

V-ati indragostit, va iubiti, v-ati casatorit. Ce va pot ura? Tot binele din lume sa va insoteasca, sa fiti sanatosi, linistiti si impliniti. Va iubesc,  va stimez si va sunt alaturi in una dintre cele mai frumoase si placute zile din viata voastra. Casa de piatra, iubitii mei amici!

Viata in doi incepe acum pentru voi, tineri casatoriti! Sa fiti sanatosi, banosi, isteti si cu putere de munca! La multi ani impreuna!

Nimeni si nimic sa nu desparta ceea ce Dumnezeu a unit! Sa tineti unul cu celalalt si sa va stimati, mereu. Casa de piatra si sa fiti fericiti si mai ales, sanatosi! Va iubesc mult, sunteti cei mai frumosi miri!