Mesaje frumoase de dragoste de la ea pentru el – Sms-uri de iubire

Te vreau pentru toata viata. Sa ne iubim, sa ne sprijinim, sa realizam multe impreuna, sa ne respectam si sa crestem copii frumosi.

Vreau sa fim unul pentru altul. Te iubesc. Avem o viata sa facem tot ce ne dorim.
Simt ca ne apropiem pe zi ce trece. Simt ca ne completam unul pe celalalt.
Tu imi oferi sentimente si senzatii uimitoare.

N-ai idee cat de mult te iubesc si ce reprezinti pentru sufletul meu. Cu tine, viata abia incepe. Te iubesc!

Vezi in ochii mei cat de mult te iubesc? Simti ca esti iubit? Esti ceea ce imi doresc.
Nu credeam sa existe un asemenea om bun. Si mai ales, sa fie pentru mine. Poate ca uneori nu exprim chiar tot ceea ce simt. Dar crede-ma ca te apreciez si te iubesc mult.

Tu mi-ai readus zambetul pe buze si speranta si optimism in viata mea. Esti unic pentru inima mea.

Esti parte din viata mea. Mi-e dor de tine. Esti prezent in inima mea. Esti tot ce imi doresc, puiul meu dulce si frumos.

Esti dragostea vietii mele. Simt ca esti perfect pentru inima mea, pentru mine si pentru viata mea. Ma bucur nespus ca esti al meu, domnul meu! Vreau sa te fac fericit mereu. Cu zambetul pe buze si plin de viata.

Tu esti minunea mea! Vreau sa fim impreuna pana la adanci batraneti. Iubirea noastra e magnifica!Te iubesc si nu credeam vreodata ca am sa traiesc o poveste asa frumoasa. As indrazni sa spun perfecta.

Esti ceea ce imi doresc sa am alaturi. Esti facut pentru mine. Vreau sa ramai la fel de tandru si dulce. De rabdator. Si iubitor. Sa pastram ce e frumos.

Sa scriem cel mai frumos romand de dragoste. Iubirea noastra nu are sfarsit. Te iubesc. Vreau sa imbatranim frumos impreuna.

Traiesc o poveste frumoasa de iubire cu tine. Nu am simtit nicioadata ca ma potrivesc atat de bine cu cineva. Povestea noastra este unica. Nu am cuvinte sa iti spun ce minunat ma simt langa tine! Ma faci sa ma simt completa. Te vreau langa mine. Te iubesc.

Esti adorabil. Imi doresc ca dragostea noastra sa infloreasca in fiecare zi, sa fim impreuna mereu. Sa ne iubim din ce in ce mai mult si sa fim fericiti. Ma faci fericita. Vreau sa te stiu fericit alaturi de mine.

Simt o liniste aparte de cand ai aparut in viata mea. Te port in inima si in gand. Tu esti dragostea mea frumoasa.

Te simt aproape de sufletul meu. Te iubesc, minunea vietii mele. Vreau sa impartim fiecare secunda, vreau sa fim impreuna pentru tot restul vietii. Te voi pastra in viata mea. Mi-ai adus fericire. Esti special pentru inima mea.

Esti un om bun si esti al meu. Esti ceea ce-mi doresc si ceea ce imi lipsea. Vreau sa te iubesc din tot sufletul si sa fiu iubita. Ma bucur mult ca ne-am intalnit si sper sa scriem cel mai frumos roman de dragoste. Cred ca ma faci sa simt ceva ce nu am simtit niciodata.

Pui, imi doresc sa te ma alturi si sa te pretuiesc toata viata, sa te iubesc asa cum nu am iubit niciodata, sa ma indragostesc in fiecare zi de tine, sa te alint, sa iti fiu sprijin, iubita, sotie, si prietena. Vreau sa te pastrez pentru totdeauna la fel de iubitor si frumos!