Mesaje frumoase de dragoste – Sms-uri de iubire de la el pentru ea

Te iubesc foarte mult. Vreau sa imi petrec restul zilelor alaturi de tine. Magica mea dragostioara, sunt al tau. Doar al tau. Forever and ever.

Ne este sortit sa fim impreuna. Simt asta. Ganduri bune. Esti iubita. Iubirea mea unica, sa nu uiti sa zambesti. Esti iubita maxim! Te iubesc foarte mult, doamna mea!

Esti parte din viata mea. Te iubesc cu adevarat. Ma bucur nespus ca esti a mea si eu al tau. Iti daruiesc sufletul meu.

Dragostea pe care o oferi, felul tau de a fi, sufletul tau bun, totul iubesc la tine!

Pana sa te cunosc nu am stiut ce inseamna dragostea adevarata. Stiu ca e ciudat ce spun, dar nu am iubit pe nimeni, niciodata, asa de mult!

Iti apartin in totalitate, cu fiecare atom, cu sufletul si inima. Fiecare celula din corp este a ta si a ta va ramane! Te iubesc si te voi iubi toata viata!

Ce pot spune mai frumos decat doua cuvinte care imi vin din suflet : TE IUBESC! Iubire, tu pentru mine insemni totul: fericire, frumusete si viata implinita! De cand te cunosc, am invatat sa zambesc, zilele imi sunt pline de bucurie si dragoste.  Iti multumesc ca esti femeia care ma invata ce inseamna dragostea adevarat. Te iubesc mult!

Te saruta cu toata dragostea si dorul, al tau iubit! Ziua de maine sa iti puna zambetul pe chipul tau frumos si sa nu uiti o clipa cat de importanta esti pentru mine si cat de mult te iubesc!

Femeia mea iubita, sper sa fii fericita cu mine, ani la rand, zi dupa zi. Sa fim impreuna. Dragostea pe care o oferi, felul tau de a fi, sufletul tau bun, totul iubesc la tine!

Te iubesc mai mult decat iti poti imagina, simt ca esti completarea sufletului meu. Tu imi colorezi viata si ma inveti sa zambesc, dragostea mea unica si sfanta!

Esti darul meu sfant si iubit! Dragostea pe care doar tu stii sa mi-o oferi, imi coloreaza viata si imi umple sufletul de fericire. Te iubesc si te voi iubi mereu!

Te iubesc mult, dragostea mea. Astept cu nerabdare ziua de maine. Imi este dor de tine!

Te iubesc mai mult ca orice pe lumea aceasta, dragostioara mea! Dragostea pe care o oferi, felul tau de a fi, sufletul tau bun, totul iubesc la tine!

Sa avem ziua linistita si plina de dragoste, iubire scumpa! Te iubesc mult!

Iubirea mea, esti unica. Nu te voi dezamagi niciodata, doamna mea. Te iubesc enorm, dragostea vietii mele.

Te iubesc cu tot sufletul si cu toata inima, dragoste frumoasa.

Vom fi fericiti forever and ever, iubirea vietii mele. Imi colorezi viata. Esti minunata.

Peste 10 ani, te voi iubi de 12 de ori mai mult. Te voi pretui, scumpa comoara. Vreau sa te pastrez in viata mea.

Sunt foarte indragostit de tine, frumoasa mea. Esti iubirea mea perfecta. Sunt fericit cu tine. Este atat de frumos tot ceea ce traim impreuna!

Imi faci inima sa bata din ce in ce mai tare. Iti multumesc pentru ca imi arati ce minunata este dragostea ta! Te iubesc si te voi iubi mereu!

Sa nu te indoiesti de dragostea ce ti-o port, iubirea mea! Vreau sa ne iubim pana la capat, scumpa mea femeie. Te iubesc mult!

Vreau sa imbatranim impreuna si sa te iubesc pana nu voi mai fi si apoi in alta viata tot pe tine sa te intalnesc. Te iubesc!

Esti minunea mea. Ma simt norocos ca te am pe tine!

Te rog sa avem grija impreuna de iubirea noastra si de NOI! VREAU SA TE IUBESC ZI DE ZI, SECUNDA DE SECUNDA! M-am trezit cu tine in gand si voi astepta sa te revad, tot cu tine in gand!

Esti si vreau sa ramai sufletul meu pereche , esti prietena mea, iubita mea. Vreau sa iti fac viata mai frumoasa, sa iti pun zambetul pe chip, vreau sa fiu ceea ce iti doresti, pentru ca tu esti deja ceea ce imi doresc!

Vreau dragostea ta. Tu esti magia mea, te voi pretui toata viata, zi dupa zi, ora dupa ora, minut dupa minut, secunda dupa secunda. Te iubesc, esti perfecta pentru mine!Esti ceea ce imi doresc. Promit sa fiu doar al tauy, pentur totdeauna. Numar orele pana cand te voi revedea. Imi dorsc foarte mult sa iti citesc sufletul, sa te strang in brate, sa uti soptesc in fiecare secunda cat de frumoasa esti. Si mi-as dori sa transform o secunda intr-o vesnicie.

Romanul vreau sa il scriem impreuna, un roman cu un infinit cuprins.

Priveste-te in oglinda si nu vei avea nevoie de cuvinte. Imi doresc mult sa faci parte din viata mea!

Cand gasesti femeia perfecta iti doresti totul. Esti cea mai dulce femeie.

Esti perfecta, esti tot ce imi doresc. Te rog foarte mult ca de astazi inainte sa imi pictezi zambetul pe buze, am mare nevoie de culori in viata mea. Promit ca si eu, stangaci poate, voi incerca la fel!