Ce poti face cand esti singur(a) si n-ai partener(a)

Daca esti singur(a) in acest moment, nu inseamna ca” trebuie”sa te plictisesti, sau ca “trebuie” sa fii trist(a)”. Iata ce poti face atunci cand esti singur(a), pentru a petrece timp de calitate:

Bucura-te ca ai timp pentru a-ti pune ordine in ganduri si pentru a realiza ceea ce e cu adevarat important pentru tine.

Pune accent pe toate activitatile care iti plac. Ai si suficient timp sa faci tot ceea ce iti place, ca sa iti bucuri sufletul.

Poti citi mai mult ca de obicei. Citeste toate cartile care iti plac.

Te poti plimba si relaxa impreuna cu prietenii in oras, ori singur. Daca nu ai o persoana iubita in viata ta, nu inseamna ca nu trebuie sa iesi din casa, ori sa te axezi numai pe serviciu.

Daca iti place sa scrii si ai inspiratie, timpul nu te mai poate impiedica sa faci asta.

Aranjeaza-te mai mult. Acest fapt iti va oferi incredere si mai multa in tine.

Fa curatenie in “cutia cu amintiri”, in dulapul cu haine. Sa arunci lucruri uneori, face bine la psihic.

Asculta muzica si limpezeste-ti gandurile. Relaxeaza-te.

Mergi la Biserica. Multumeste-i lui Dumnezeu pentru ceea ce iti ofera. Roaga-te sa ai sanatate sa le poti face pe toate.

Iesi in oras. Zambeste, nu se stie niciodata cine se poate indragosti de zambetul tau si “de unde sare iepurele”.

Daca esti singur(a), nu dispera. Va iesi soarele si pe strada ta. Trebuie sa intelegi ca orice “sfarsit” reprezinta, de fapt, un nou inceput, care iti va aduce dragostea in viata ta. Toate se intampla exact atunci cand “trebuie” sa se intample.

Nu lasa tristetea sa te acapareze. Nu uita ca fericirea ta nu depinde numai de o persoana. Bucura-te de toate lucrurile marunte din viata ta.

Pastreaza-ti inima curata si nu generaliza. Daca o persoana te-a dezamagit, nu inseamna ca toate sunt la fel.

Cauta si gaseste calitatile si nu uita ca nimeni nu este perfect. Corijati-va unul pe celalalt, ori invatati sa va acceptati si traiti, fiecare cu micile defecte ale celuilalt.

Invata din greseli si nu face nimanui ceea ce tie nu iti place. Din fiecare relatie avem ce invata, fiecare om care trece prin viata noastra are “un rost”, o lectie pentru noi.

Nu””te arunca” intr-o relatia daca inca nu esti pregatit(a) si “vindecat(a).  Poti suferi o alta deceptie sau poti provoca una in viata cuiva. Asteapta sa te linistesti si abia apoi da-ti o sansa pentru a intalni iubrea adevarata. Pentru CA ea chiar exista.

Nu lasa pe maine ce poti face azi! Daca cineva este interesat de tine, nu refuza sansa sa cunosti acea persoana, chiar daca esti dezamagit(a) si simti ca nu mai incredere in oameni si in iubire. Nu se stie de “unde sare iepurele”. Da-ti o sansa ca sa cunosti si alte persoane! Iubirea vine cateodata de unde nu te astepti, si mai ales, atunci cand nu te astepti! Dar vine! EA va sosi si in viata ta. Iar daca simti ca iti umple sufletul cu fericire, pastreaz-o!