De ce pleci dintr-o relatie de iubire

Uneori, oamenii confunda iubirea cu obisnuinta ori pur si simplu, sunt indragostiti de ideea de “a iubi”.

Oricum ar fi, important este sa nu accepti jumatati de masura in viata ta si sa te respecti cu adevarat.

A-ti gasi undeva, candva, sufletul pereche, nu inseamna musai ca totul va decurge lin, doar ca in povesti, si ca nu vor fi suisuri si coborasuri in acea relatie de iubire. Insa daca

simti ca ceva e in neregula, iti poti pune ordine in viata, citind cele de mai jos:

Cand nu te simti inteles, pleci din acea relatie in care tu explici clar si des ceea ce iti place, tot ceea ce te deranjeaza, si cu toate astea, simti ca vorbesti degeaba si ca persoana de langa tine nu intelege nimic, creandu ti impresia ca te lupti cu morile se vant.

Cand “vezi” clar ca nu va mai intelegeti, desi va iubiti. Pur si simplu, sunteti ca soarecele si pisica. Simti ca nu mai sunteti pe aceeasi lungime de unda.

Cand activitatile facute impreuna va plictisesc si va enerveaza, in loc sa va faca placere, aceste activitati rarindu-se, fiecare preferand sa faca orice altceva, singur sau cu prietenii.

Cand orice altceva are o importanta mai mare decat persoana de langa.

Cand nu mai vii cu drag acasa si cauti diverse pretexte pentru a pleca de acasa cat mai mult.

Cand nu mai simti ca apartii  acelei lumi, trebuie sa pleci.

Cand te simti in plus si observi clar ca orice gest ai face, incomodeaza persoana de langa tine.

Cand simti ca lipseste “ceva” intr-o poveste de iubire, e timpul sa pleci. Nu te plafona si nu ramane intr-o poveste care nu iti mai apartine si in care nu te regasesti.

Cand primesti multe reprosuri si critici, desi te comporti frumos si crezi cu tarie ca nu gresesti cu nimic.

Cand nu mai exista comunicare, ci multe certuri sau indiferenta

Cand nu ti-ar pasa daca ai vedea persoana draga de mana cu altcineva.

Cand nu te mai simti comfortabil in acea relatie si ti-e “teama” sa spui orice    gandesti sau simti, de teama sa nu deranjezi, de teama sa nu fie interpretat altfel decat este.

Tine cont de “instinctul”tau. De cele mai multe ori, iti “arata”ceea ce nu poti vedea clar uneori.

Daca te simti”dat(a) la o parte, ignorat(a) si ca partenerul(partenera) este indiferent(a) cu tine, cel mai bine ar fi sa discutati calm si serios. E

Cand plangi mai mult decat sa razi alaturi de persoana iubita, vei pleca la un moment dat, daca lacrimile nu vor fi de fericire sau emotie.

Daca simti ca esti intr-o relatie”gresita” din care trebuie sa iesi, fa-o! Nu lasa timp sa treaca.

Mergi mai departe si tine capul sus. Si tine minte: nu lua niciodata nicio decizie atunci cand esti suparat(a), trist(a) sau nervos(nervoasa)!

Traieste intotdeauna asa cum iti doresti, atata timp cat nu ii ranesti pe cei din jur. Fii tu insuti si ofera ceea ce ai mai bun de oferit.