Mesaje de la multi ani si urari pentru sot (iubit)

La multi ani, scumpul meu sot! Esti cea mai de pret fiinta pentru sufletul meu! Te iubesc mult si iti urez multa fericire… Alaturi de mine. Si sanatate. Si noroc.?

Sa traiesti o suta de ani, cel putin! Ani sanatosi si plini de bucurie! Te iubim, tati! Eu si bebe iti uram toate cele bune! Te asteptam acasa, pentru o petrecere de cinste!

Sa ai o zi superba, frumosul meu sot! Chiar daca sunt departe in aceasta zi speciala, stii ca te iubesc enorm si sper sa fiu prima care iti ureaza la multi ani de ziua ta!

Sanatate, dorinte implinite, frumusete si iubire. De toate sa ai parte, iubirea mea! Hai mai repede, la petrecere!?

Ramai la fel de bun, dulce si frumos sufleteste! Sa ai sanatate, iubire, prieteni adevarati. Si pe mine alaturi. Te iubesc! La multi ani, barbate!

Pace sufleteasca, inima buna, linite in casa si in suflet, sanatate, dragoste. Toate sa fie ale tale! De ziua ta, scumpa ta sotie iti ureaza tot binele din lume si iti spune inca o data ca te iubeste enorm! La multi, multi ani!

Zi superba precum inima ta, sa ai! La multi ani, iubitul meu sot! Sa ramai la fel de inimos, iubitor si vesel! Sa fii sanatos si sa traiesti inca o mie de ani, alaturi de noi! Te iubim!

Inima buna, sot fidel, frumusete sufleteasca. Sa fii sanatos si voios, la multi ani, iubirea mea! Sa ai parte de tot ce e mai frumos si mai bun pe acest Pamant.

E ziua ta, barbate, sa ai sanatate si multa fericire alaturi de noi, familia ta, care te iubeste mult! La multi ani si.. sper sa iti placa tortul!:-D

Sa ne traiesti, tata bun si sot model. Te iubim si te pretuim. La multi ani cu sanatate si bucurie!

Cele mai frumoase ganduri, urari de bine si iubire profunda, toate de la sotia ta care te adora si iti este alaturi. La multi ani cu multi bani si iubire!