Nu il iubesti atunci cand…- Despartirea e inevitabila atunci cand…

Nu e cazul sa te complaci in nicio relatie care nu te implineste spiritual si nu te face fericita. Oricum ai da-o, nu o sa iasa si nu o sa faci altceva decat sa acumulezi frustrari dupa frustrari.

Nu il iubesti atunci cand te uiti la el cu greata, nu il iubesti atunci cand in sinea ta, nu crezi in planurile de viitor pe care ti le faci cu el.

Nu il iubesti atunci cand nu simti nevoia sa-l atingi, nu il iubesti atunci cand nu ii suporta prezenta decat cu greu.

Uneori obisnuinta sau confortul sunt confundate cu iubirea! Nu! Iubirea se simte pur si simplu! Cand iubesti, il privesti cu drag si iti e dor de el si atunci cand este la serviciu, il astepti cu mare drag si iti place pur si simplu sa stati de vorba, atat de mult iti face placere compania lui.

Nu il iubesti atunci cand eviti prea des sa te tina in brate sau atunci cand il crezi mai urat decat tine.

Nimic din ceea ce face nu te multumeste. Pentru ca nu il poti iubi. Sunt lucruri atat de simple in viata, care ne dau batai de cap, lucruri care ne pot face cei mai nefericiti de pe Pamant. Pentru ca ne complacem in situatie. Pentru ca speram ca intr-o zi va fi bine,desi stii clar ca nu va fi asa!

Nu fii captiva in propria viata! Fii fericita! Bucura-te de minunatiile vietii si de tot ceea ce ne inconjoara! Reda libertatea celui de langa tine daca nu il iubesti. Lasa-l sa fie iubit de catre altcineva. Iubeste pe altcineva si tu. Amandoi meritati asta.

Nu iti mai pune o mie de intrebari, ia o decizie inteleapta.

Deja daca ai ajuns in punctul in care te intrebi daca il mai iubesti, inseamna ca ceva nu e in regula in relatia si in inima ta.

Alege iubirea! Fii fericit(a)!