Mesaje de la multi ani pentru sotie cu ocazia aniversarii casatoriei

Draga mea prietena, tu esti iubita sufletului meu! Cu ocazia aniversarii noastre, vreau sa iti urez sa ai viata lunga alaturi de mine si de copiii nostri, si vreau sa iti spun, inca o data, cat de mult te iubesc si te pretuiesc! Esti cea mai buna mama, cea mai buna prietena, cea mai buna femeie, cea mai blanda fiinta.

Te iubesc, te pretuiesc, te admir, scumpa mea sotie! Iti doresc sa ai parte de bucurie, zambete, momente frumoase intotdeauna si fie ca viata ta sa fie mereu fericita. Sa ai prieteni adevarati alaturi, sa razi din toata inima. La multi ani noua, este aniversarea noastra.

Iubita mea, vreau sa stii ca te iubesc din toata inima. Tu mi-ai redat speranta, datorita tie cred, din nou, in oameni. Esti lumina mea, sprijinul meu, o prietena desavarsita, o iubita frumoasa. La multi ani, impreuna!

Ziua in care te-am intalnit, a fost una atat de frumoasa, ziua in care ne-am unit destinele a fost una minunata, iar astazi, sarbatorim aniversarea noastra impreuna. La multi ani, iubito! Te iubesc si imi doresc sa te fac intotdeauna fericita.

Draga mea sotie, partenera de viata, tu imi luminezi viata, pe tine te vreau alaturi pana la sfarsitul zilelor mele. Vreau sa imbatranim frumos impreuna, intinerind.  Te iubesc enorm si iti spun din toata inima ca esti cea mai frumoasa, chiar si cand tu crezi ca nu esti, ca atunci cand iti prinzi parul intr-un coc dezordonat. La multi ani impreuna!

Astazi sarbatorim ziua in care ne-am unit destinele, cea mai frumoasa zi din viata noastra! Te iubesc, frumoasa mea sotie! Esti ca un parfum in viata mea, tu ma faci fericit zi de zi, clipa de clipa. Esti cea mai speciala fiinta din viata mea si iti multumesc pentru tot ceea ce imi oferi, pentru dragostea ta neconditionata, pentru zambetul tau frumos, iti multumesc pentru ca m-ai ales pe mine sa fac parte din viata ta. La multi ani!

Esti printesa vietii mele, scumpa mea iubita! Tu imi oferi zile senine, imi bucuri viata, tu esti parfumul vietii mele. Te iubesc nespus de mult si vreau sa te pastrez in viata mea.  Ii multumesc lui Dumnezeu ca te-a scos in viata mea, zi de zi. Sa ai viata lunga, zile senine si sa fii fericita alaturi de mine si de familia noastra. La multi, multi ani!

Cu ocazia aniversarii zilei noastre de casatorie, vreau sa iti urez din toata inima un sincer si calduros la multi ani si vreau sa iti spun inca o data ca te iubesc enorm, te stimez si te admir, scumpa mea sotie. La multi ani, frumoasa mea!

Pentru cea mai draga sotie din lume, cele mai frumoase ganduri si cele mai pure sentimente de iubire.  Esti puterea mea, alinarea mea.  Astazi ne sarbatorim, este ziua aniversarii casatoriei noastre! La multi ani, draga mea si nu uita ca te iubesc mult!

Esti echilibrul meu, printesa mea. Te iubesc enorm. Sa ne dea Dumnezeu sanatate si sa ne iubim mereu ca acum.  La multi ani, scumpa sotie care stie sa iubeasca din toata inima. Meriti tot ce e mai bun si mai frumos pe aceasta lume. Aniversare fericita!

Dumnezeu m-a binecuvantat si mi te-a scos in cale. Nu am cuvinte sa ii multumesc pentru ca m-a facut atat de fericit, trimitandu-te pe tine in viata mea. Sa avem o aniversare a casatoriei fericita si nu uita ca te iubesc din ce in ce mai mult.

Ziua in care ai devenit sotia mea, a fost cea mai fericita din viata mea. Te iubesc mult si sper sa te fac fericita pana la adanci batraneti.  La multi ani, iubita mea sotie.  Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata ta si sa te tina Dumnezeu sanatoasa si voioasa.

Iubita mea sotie, te felicit cu ocazia aniversarii casatoriei noastre. Ai reusit sa ma suporti atata timp.  Te iubesc mult si vreau sa iti fiu alaturi mereu si sa te fac fericita.  Esti uimitoare! Esti minunata! Sa nu uiti asta niciodata! La multi ani!

Sunt constient cat de norocos sunt ca esti sotia mea. Te iubesc atat de mult! Aniversare a casatoriei fericita sa avem si sper sa iti placa tortul surpriza pe care l-am comandat.  Multi ani impreuna sa avem, sanatosi, fericiti si cu bucurie sa traim. Te imbratisez cu toata iubirea de pe Planeta!

Scumpa mea sotie, ai un suflet minunat! Mi-ai oferit un copil superb, la fel ca tine. Iti multumesc pentru toata iubirea oferita, pentru sprijin, loialitate, iti multumesc ca existi in viata noastra si sa stii ca te iubesc enorm! Imi doresc sa fim mereu fericiti si impreuna. Astazi sarbatorim aniversarea casatoriei noastre, vreau sa stii ca te pretuiesc si ca esti viata mea, iti marturisesc inca o data ca te port in suflet si in inima clipa de clipa. La multi ani!

Fie ca in casa noastra sa fie intoteauna bucurie, bunastare, pace, iubire. Fie ca toate dorintele tale sa se implineasca, frumoasa mea sotie! Te iubesc neincetat si imi doresc sa te afc fericita acum, si intotdeauna! Te respect si vreau sa te tin in brate pana la sfarsitul zilelor mele. Ramai la fel de fermecatoare, scumpa mea. La multi ani!

N-am crezut, atunci cand te-am intalnit, ca vom ramane impreuna si ca vei fi ca un soare in viata mea. Ma bucur nespus ca esti sotia mea si ca imi luminezi viata. Esti o femeie deosebita. La multi ani, azi, de ziua aniversarii casatoriei noastre! Nu uita niciodata ca esti puternica, minunata, frumoasa, speciala pentru inima mea. Meriti tot ce e mai bun pe Pamant.

Iti doresc sa zambesti mereu, sa fii fericita si iubitoare intotdeauna.  La multi ani, printesa vietii mele.  Sa ramai la fel de curajoasa, de gingasa, de vesela mereu. Aniversare fericita sa avem! Te iubesc, te voi iubi mereu, esti unica pentru sufletul meu. Esti deosebita.

Iubito, imi doresc sa te pot tine de mana mereu, sa te alint si sa te fac fericita intotdeauna. La multi ani, impreuna! Te iubesc enorm. Esti fiinta cea mai importanta din viata mea.