Mesaje de “La multi ani” pentru partener, iubit, sot, prieten

Dragul meu, de ziua ta, vreau sa iti spun încă o dată că te iubesc foarte mult si vreau sa fiu prima care iti urează un sincer si călduros “La multi ani”! Sa ai viata lunga si fericita!

Cu ocazia acestei frumoase zile de naștere, vreau sa iti urez sa fii sănătos, sa ai zile frumoase, viata lunga alaturi de mine, scumpul meu soț! Esti cel mai bun prieten al meu, esti cel mai bun tata pentru copiii nostri, te iubim foarte mult! La multi ani!

La multi, multi ani cu sănătate! Sa fii sănătos, sa ai parte de realizari, de prieteni adevărați, de iubirea celor din jur, de intelegere. Te iubesc! Bucura-te din toată inima! Este ziua ta de nastere! Sa ne simțim bine astăzi, si in toate zilele, sa radem, sa dansăm, sa cântăm si sa fim mai buni!

De ziua ta, soțul meu, vreau sa iti fiu alaturi, ca întotdeauna, si sa iti urez din tot sufletul sa ai parte de împlinirea tuturor dorintelor, sa fii sănătos si sa fii mereu linistit. La multi ani! Te iubesc si te îmbrățișez.

Este ziua ta de nastere, frumosul meu iubit! La multi ani! Sa ti se împlinească toate visurile, sa ai parte de oameni buni si frumoși in viata ta.

Fie ca pacea, binele si frumosul sa fie ale tale. Petrecere frumoasă sa avem, dragul meu! Te iubesc mult! La multi ani!

La multi, multi ani, iubirea mea! Zâmbește și petrece cu toată inima! Vreau sa fii fericit întotdeauna. Te iubesc!

Esti cel mai bun bărbat, te iubesc mult si iti urez din toată inima sa fii linistit, fericit, sănătos și să ai parte de tot ce e mai frumos pe această lume! La multi ani! Bucura-te din tot sufletul, este ziua ta de nastere!

Mii de gânduri bune, milioane de speranțe, multa iubire, sanatate, prieteni adevărați, de toate acestea sa ai parte in viata ta! La multi ani! Te îmbrățișez cu drag si dor!

Sa ai viata lunga si frumoasa alaturi de mine si de copiii nostri! Te iubim mult si iti uram un sincer si călduros “La multi ani!

La multi ani, tati! Sa te tina Dumnezeu sănătos alaturi de noi, familia ta si fie ca toate dorintele tale sa ti se împlinească! Sa tii capul sus întotdeauna si sa fii la fel de puternic si de inimos ca si pana acum! Te iubim!

Pentru cel mai bun iubit, soț, prieten, tata, cele mai sincere urări de bine si sanatate, primește din partea familiei tale, care te adoră! Iti multumim pentru ca faci parte din viața noastră! La multi ani! Sa nu uiti nicio secundă cat de mult te iubim!

Pentru cel mai bun tătic si sot, cele mai sincere urări de bine, primește din partea noastră! La multi ani! Sa ne trăiești o sută de ani si sa fii sănătos si fericit! Rămâi la fel de bun si de curajos! Te iubim mult!

Scumpul meu soț, vreau sa iti urez, cu ocazia zilei tale de naștere, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, sa ai sanatate, sa fii înconjurat de oameni buni si frumosi la suflet, sa ai putere de munca si sa iti atingi idealurile! La multi ani! Te iubesc!

Zile senine si fericire, dragostea vieții mele! Sa ai parte de tot ceea ce iti dorește inima ta buna! La multi ani!

De ziua ta, scumpul meu, iti urez sa fii sănătos, linistit, puternic, iubit si iubitor! La multi ani, iubirea mea!

Fie ca binele si frumosul sa fie întotdeauna de partea ta! Bucura-te din toata inima si sa petrecem frumos de ziua ta! La multi ani, frumosul meu! Sa trăiești o mie de ani si sa fii sănătos si la “punga gros”.

Sa te bucuri in fiecare zi, sa ai parte iubire, intelegere, sanatate, sa ai zile senine, sa ai idei bune.  La multi ani si petrecere frumoasa alaturi de noi, familie si prieteni! Sper sa iti placa mult tortul si cadourile de ziua ta! Păstrează-ti întotdeauna zâmbetul pe buze! Ai un zâmbet superb! Te iubesc!