Mesaje de La multi ani pentru sot, de ziua de nastere

Ziua in care te-am cunoscut a fost una magica. Te-am iubit din prima clipa, ti-am mai spus asta. Esti special pentru inima mea, niciodata nu voi uita clipele frumoase petrecute impreuna. Tu m-ai facut sa cred din nou in oameni si in iubire. Te iubesc pe tine, esti unic pentru inima mea. Esti mangaierea mea, alinarea sufletului meu. La multi ani, dragul meu!

Te admir si te apreciez, caci esti un om tare bun! La multi ani, scumpul meu sot. Sa iti dea Dumnezeu tot binele din lume, caci meriti din plin, Esti cel mai bun barbat din lume, tu imi oferi liniste si iubire neconditionata. Te imbratisez cu toata dragostea si iti urez un sincer si calduros la multi ani!

Te-am adorat din prima clipa in care te-am vazut, tu m-ai tinut de mana si mi-ai promis ca totul va fi bine.  Iti multumesc pentru toate clipele minunate petrecute impreuna, iti multumesc ca este totul bine si pentru atata fericire! Sa te tina Dumnezeu sanatos si sa fii fericit alaturi de mine si de copiii nostri. La multi ani!

Iti multumesc pentru rabdarea pe care o ai cu mine, esti un barbat intelept, frumos si drept, pentru asta te iubesc si mai tare! Astazi, de ziua ta de nastere,  sotia ta iubita iti ureaza sa ai parte de multa sanatate, sa ai prieteni adevarati, sa fii curajos mereu, sa fii bun si puternic. Te iubesc mult. La multi, multi ani impreuna sa avem!

Te iubesc atat de mult! Tu aduci bucurie in viata mea si sunt atat de fericita alaturi de tine! La multi ani, fericiti si plini de impliniri iti doresc sa ai!

Zi de zi, clipa de clipa, sper sa ai sanatate si fericire. Meriti tot ce e mai bun si mai frumos pe aceasta lume. Esti cel mai bun barbat.  Tu ai adus soarele in viata mea. Vreau sa intinerim impreuna si sa ne tinem de mana cu iubire, intotdeauna. La multi ani, dragul meu sot, dragul meu prieten si iubit!

Cele mai sincere urari de bine, sa ai sanatate si multa iubire in viata ta. La multi ani, scumpul meu partener de viata! Esti un om deosebit, tu imi oferi un trai linistit si o viata superba, iti multumesc pentru tot. Te iubesc mult!

Din ziua in care te-am vazut, am cunoscut iubirea. Din ziua in care m-ai tinut in brate, am stiut ca nu vreau sa imi mai dai drumul niciodata. La multi ani! Fie ca toate dorintele tale sa devina realitate, sa ai sanatate si pace in suflet si in viata! La multi, multi ani, frumosul meu sot!

Fiecare zi cu tine este una speciala, fiecare clipa este atat de frumoasa! Esti minunat, dragul meu. Iti doresc sa ai parte de tot binele din lume, sa fii drept si frumos la suflet intotdeauna si sa nu uiti nicio secunda ca iti sunt alaturi si ca te iubesc mult. La multi ani si petrecere frumosa sa avem. Bucura-te din plin, zambeste, este ziua ta de nastere! Canta, veseleste-te, danseaza si fii fericit! Azi, si intotdeauna!