Mesaje cu urari de La multi ani de Sfantul Gheorghe 

Daca vrei sa trimiti un mesaj unei persoane dragi, de Sfantul Gheorghe, si nu stii ce sa ii scrii in sms, te poti inspira din mesaje de mai jos, pe care le-am scris cu drag:

La multi, multi ani, scump prieten Gheorghe! Este ziua ta de nume! Sa fii iubit si fericit in fiecare zi si sa ai parte de multe realizari!

Bunul meu amic, la multi ani! Sa ai sanatate, sa le poti face pe toate!  Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi si nu uita ca te iubesc!

Este ziua ta, dragul meu Gheorghe! La multi ani! Distreaza-te si pentru mine! Chiar dacă sunt departe, ma gandesc la tine. Te imbratisez cu dor!

La multi ani, dragă mea Georgeta! De ziua ta de nume, iti urez sa ai parte de tot binele din lume, sa fii buna si sănătoasă in toate zilele vietii tale!

Sa ai o viață minunata, sa te bucuri si sa bucuri si pe altii! La multi ani! E ziua ta onomastică, bucura- te alaturi de familie! Fii fericit azi, si in toate zilele !

La multi ani! Fie ca aceasta zi minunata sa fie una fericita, la fel ca toate zilele ce vor veni! Sa te bucuri, sa fii generos si bun la suflet, sa ai parte de tot binele din lume! La cat mai multe aniversări de nume!

Cele mai frumoase gânduri și sentimente pure primește de la mine. Chiar dacă sunt departe, sunt alaturi de tine cu inima. La multi ani!

Porți un nume de sfânt, fii mândru si bucura-te! La multi ani, drag prieten! Petrecere frumoasa, masa îmbelșugată și un suflet voios!

De Sfântul Gheorghe, fiind ziua ta de nume, iti urez din toată inima sa fii sănătos, sa tot ceea ce iti doresti, sa ai parte de iubire si sinceritate! La multi ani!

Canta si veseleste-te alaturi de cei dragi, petrece cu familia, este ziua ta de nume, prilej de voie buna! Te iubesc! Toate cele bune! La multi ani!

Cu ocazia Sfântului Gheorghe, zi sfânta, iti urez din toată inima ca toate dorintele sa ti se îndeplinească, sa fii sănătos și să ai masa îmbelșugată și sufletul plin cu bunătate mereu! La multi ani!

La multi ani si un sac cu bani! Bucura-te, prietenul meu iubit! Sunt departe fizic, dar aproape de tine cu sufletul! Sa fii sănătos, bucuros si voios!

De ziua ta onomastică, iti urez sa ai parte de tot binele din lume si sa fii sănătos, alături de cine vrei tu. Sa ai viata luminată si sa fii bun mereu. La multi, multi ani!

Zâmbește!  Cântă! Dansează! Veseleste-te! Este ziua ta onomastică. La multi ani! Meriți tot ce e mai bun! Sa nu uiti asta niciodată!

Primăvară afara, primăvară în suflet! Sa ai parte de tot frumosul pe acest Pământ, de toată bunătatea posibilă, sa ai parte de milioane de zâmbete, de iubire sinceră și de prieteni adevărați. La multi ani!

Urari de bine, sanatate si fericire, iti urez din toata inima. La multi ani, drag prieten Gheorghe! Ramai un om bun si frumos! Petrecere frumoasa de ziua ta onomastica, prieten drag! Meriti toata fericirea din lume!

La multi ani! E ziua ta de nume, Gheorghe. Simte-te grozav de bine alaturi de cei dragi tie! Sa fii un om iubit, sanatos si iubitor!