Metode si idei despre cum sa faci bani de acasa

Fie ca ai un serviciu sau nu, iata cateva idei, daca vrei sa faci bani de acasa, daca vrei sa castigi un venit suplimentar.

Cu toții ne dorim sa ne rotunjim veniturile si sa avem multi bani in buzunar, pentru tot ceea ce ne dorim.

În funcție de priceperea și de pasiunile tale, iată ce poti face pentru a face bani de acasa:

* Dacă te pricepi la croșetate, te poti apuca sa realizezi haine, atât pentru adulți, dar mai ales pentru COPII si bebelusi, deoarece sunt foarte căutate. De ce ar cumpăra cineva articole vestimentare handmade, croșetate? Deoarece sunt piese unice, modelele dorite de fiecare client, culoarea dorita.  De asemenea, tot acasa, mai poti realiza bentita, clamite, sau diverse accesorii pentru par, pentru femei, pentru fete sau pentru fetite.

Toate femeile își doresc să aibă accesorii de par unice, superbe, colorate asa cum isi doresc!

* Poti scrie diverse articole, pe bani, pentru diferiti clienti.

* Poti ajuta copiii vecinilor la teme. Contra cost.

* Daca esti specializat intr-un anumit domeniu, si esti cu adevarat bun, poti face cursuri online.

* Dacă te pricepi la fotografie, iti poti vinde cele mai bune fotografii pe diverse site uri. Suma pe care o poti lua în urma vînzării unei fotografii, depinde de la site la site.  Poti inscrie fotografiile pe mai multe siteuri care se ocupa cu vanzarea lor, pentru mai multe sanse! Succes!

* Dacă timpul si creativitatea iti permit, pentru a face bani de acasa, iti poti face un canal de youtube, unde poti sa iti pui diverse filmulețe interesante. În urma vizualizarilor, vei putea face bani. Spor!

* De asemenea, pentru a face bani de acasa, poti gati mancare, dar poti face si platouri cu prăjituri, ori torturi, daca te pricepi foarte bine la asta! Multi oameni prefera sa mănânce bio, sau macar cat mai natural, si, pentru ca timpul nu le permite, prefera sa comande mancare si desert.

Tine minte insa:

INTOTDEAUNA respecta-ti clientii care comanda la tine si care au incredere in tine, ca le vei oferi cea mai ok mancare!

* Poti oferi meditatii copiilor online. Poti face diverse activități cu ei, inclusiv exerciții de gimnastică, dans etc.

* Poti face manichiură și pedichiură clienților, chiar la tine acasa, daca ai urmat un curs de specializare si daca esti pasionată de acest job.

* Poti chema clientele la tine acasa, ori poti merge tu la ele, pentru coafura, tuns si tot ceea ce ține de podoaba capilara. Sau poti machia acasa la tine, daca te pricepi cu adevarat la asta si daca ai urmat un curs de specialitate in acest domeniu. Sfat: cumpăra produse de machiaj de cea mai bună calitate!

* Dacă te pricepi la desen în creion, poti realiza portrete oamenilor, contra cost.

* Vloggingul este la mare căutare. Poti incerca si tu!

* Martisoarele sau felicitările hand made sunt si ele deosebite, asa ca, poti încânta mamicile si copiii cu ale tale creații fascinante.

* La fel de cautate sunt si margelele hand made, precum si bratarile facute de o mana priceputa.

* Desi nu sunt castiguri fabuloase, poti realiza sondaje de opinie. Poti incerca, pentru a avea un venit suplimentar, sa completezi sondaje de opinie online.

* Te poti angaja la o revista, si poti castiga bani de acsa scriind articole, daca ai experienta, daca ai pasiunea de a scrie, daca ai imaginatie, si mai ales daca ai urmat o facultate de profil, precum Jurnalismul.

P.S. TU de idei de a face bani de acasa ai avut \ ai?

Te asteptam sa ne impartasesti ideile tale.