Lucruri pe care copiii si le vor aminti peste ani despre parintii lor

Se spune ca toti copiii urmeaza exemplul parintilor, ci nu neaparat sfaturile pe care acestia le dau.

Toti banii din lume nu pot inlocui timpul de calitate petrecut alaturi de copil. Nici afectiunea nu o pot inlocui. Banii nu cumpara totul.

Peste ani, copiii isi vor aminti momentele in care au fost laudati, sustinuti, alintati. Nu exagera cu laudele, insa fa-l sa creada cu adevarat in el si ca poate reusi tot ceea ce isi propune.

Daca esti un parinte care este convins ca educatia se face cu bataie, este timpul sa renunti la o astfel de crestere.

Copiii sunt adusi pe lume pentru a fi iubiti, crescuti in pace si armonie, afectiune si respect.

Daca faci parte dintr-o generatie crescuta cu bataie si vorbe grele, cu atat mai mult ar trebui sa intelegi suferinta si anxietatea care se poate asterne in sufletul si viata unui copil certat mereu s lovit. Vorba frumoasa face minuni, in timp ce violenta, naste violenta. Spune NU violentei!

Peste ani, copiii isi vor aminti ori de cate ori i-ai luat in brate, si le-ai spus ca ii iubesti. Nimic nu se compara cu imbratisarile parintilor.

Copiii isi vor aminti peste ani ori de cate ori te-ai jucat cu ei si ai fost un parinte minunat.

Copiii isi vor aminti tot ceea ce ati trait frumos impreuna, fiecare suras si fiecare plimbare.

Dragostea parintilor ajuta copiii sa creasca sanatos si ii transforma in adulti cu multa incredere de sine, capabili sa mute chiar si muntii din loc, optimisti, plini de realizari si bunadispozitie.

Copiii isi vor aminti peste ani daca au avut parinti cu zambetul pe buze, optimisti si plini de veselie. Nu lasa grijile cotidiene sa te acapareze si sa te faca sa devii o persoana ursuza, ingandurata si pesimista. Petrece-ti cat mai mult timp impreuna cu ai tai copii.

Copiii isi vor aminti peste ani, ori de cate ori parintii lor s-au tinut de mana si s-au privit cu dragoste. Copiii vor urma exemplul parintilor.

Copiii trebuie sa fie invaluiti cu dragoste neconditionata.

Copilaria este numai una. Fa copilaria puiului tau una de neuitat! Bucura-te si joaca-te alaturi de copilul tau, anii trec foarte repede! Nu te grabi sa creasca, aceste clipe nu se mai intorc si sunt fascinante.

Vor fi momente in care iti vei dori sa dai timpul inapoi, insa nu vei mai putea.

Copiilor trebuie sa le exemplifici de ce nu au voie sa faca un anumit lucru, de ce este periculos.

Iubirea pentru copii este nemarginita. Le purtam de grija pentru totdeauna, indiferent de varsta lor si de locul unde ii poarta viata.

Copilaria este cea mai frumoasa perioada din viata unui om, care trebuie sa fie memorabila. Ofera copilului tau clipe de calitate, iubire si intelegere, mereu! Fiecare copil merita tot ceea ce este mai bun si mai frumos in aceasta lume! Ofera-i copilului tau cea mai frumoasa copilarie, plina de iubire, povete si vorbe frumoase!