Laura Bretan, castigatoarea premiului emisiunii “Romanii au talent” 2016

Laura Bretan are doar 13 ani insa are o voce de aur. A participat la emisiunea de pe Pro Tv, in memoria bunicului ei care a plecat dintre noi, si care, stia cat de talentata este si o sprijinea intru totul. Publicul a votat-o si a iesit castigatoare!! Nu este de mirare, cu asa voce minunata!! O felicitam si noi din suflet si ii uram mult succes in viitor!

Nascuta in Romania, dar traind in Chicago, Statele Unite ale Americii, micuta talentata canta, inca de la varsta de patru ani, indemnata fiind de catre mama ei, care crede in ea, la fel cum credea si bunicul, persoana careia Laura Bretan i-a dedicat premiul.

In prezent, Laura Bretan ia lectii de canto si participa si la “American’s got talent”, unde butonul auriu a trimis-o mai departe.

Atat juratii americani cat si cei romani, au fost impresionati pana la lacrimi de vocea ei uimitoare.

O voce remarcabila, care iti face pielea de gaina si te face sa visezi, pur si simplu. Ii tinem pumnii si mai departe si ne mandrim cu romanca noastra frumoasa si talentata, care canta superb si a castigat premiul de 120 000 de euro, la “Romanii au talent”, 2016, sezonul 6.

Iata ce a spus castigatoarea, Laura Bretan, vizibil emotionata: “Un vis, este un vis! Sunt fara cuvinte, va multumesc! Raman aceeasi persoana! Emotiile sunt foarte mari. As vrea sa inspir pe toata lumea care ma aude, ca sa asculte si muzica clasica si muzica de opera!”.