Cand si de ce trebuie sa ne mai simtim copii

Copilaria e un dar divin. O perioada minunata din viata fiecaruia. Cand suntem mici, am vrea sa fim mari. Cand crestem, am da orice sa mai fim din nou copii.

Sa te tina mama si tata in brate, sa pupe locul unde te-ai lovit si chiar sa ai impresia ca a trecut durerea… Sa mananci mancarurile minune facute de mama sau de bunici…

Cand esti copil nu realizezi cat de norocos esti. Esti lipsit de griji.

Adultii ar trebui sa se joace mai mult cu ai lor copii si sa se simta si ei din nou, copii.

Sa zambim mai mult, sa ne jucam mai mult. Sa nu mai luam totul atat, in serios. Sa renuntam putin la sobrietate. Sa privim frumusetea din jur.

Sa fim precum niste copii, vioi si creativi. Atat de iubitori, buni si inocenti. Sa ne pastram sufletul curat, asa cum il au copiii.

Copiii sunt aceia care stiu sa se bucure cu adevarat, care sunt creativi in fiecare zi, care stiu sa zambeasca atat de des si sa iubeasca neconditionat!

Perioada copilariei e una singura. Si e cea mai frumoasa. Clipele cand te plimbai cu mama de mana, pe bulevarde lungi, iti rascolesc sufletul si iti aduc melancolia in suflet.

Cand esti copil, totul ti se pare, parca, mai mare. Orele zboara altfel si sarbatorile sunt de vis.

Adultii uita uneori sa mai fie copii si sa se bucure, pur si simplu. E atat de usor sa traiesti frumos, fii doar copil inca!

Ai crescut si nimeni nu iti mai poate reda copilaria, pentru ca timpul este ireversibil, insa te poti bucura de viata alaturi de copiii tai! In fiecare zi, macar pentru cateva minute, nu uita sa fii, din nou, copil!