Intotdeauna va exista loc de mai bine, in orice domeniu

Intotdeauna va exista loc de mai bine, in orice domeniu. Intotdeauna iti va placea mai mult sau mai putin, si alta persoana decat cea de langa tine. Asta nu inseamna ca vei trisa. Dar e posibil sa iti placa intr-o oarecare perioada si altcineva decat partenera de viata. Si nu e de condamnat, e ceva natural, oamneni suntem. Cu nevoi, sentimente si dorinte. Si cel mai important de constientizat este ca nu avem BUTON, pe care sa apasam ca sa iubim sau nu. Avem si ratiune, respect, dar BUTON al inimii, niciodata. Sau poate ca nu functioneaza.

Iubirea dispare imediat dupa ce a disparut respectul dintre doua persoane.

Unde pleaca iubirea? Pai, poate a fost doar in inchipuirea noastra, a oamenilor care isi doresc atat de mult sa iubeasca…

Persoana de langa noi “scoate” din propria fiinta ceea ce e mai bun sau mai putin bun si frumos. Pentru ca atunci cand persoana de langa tine nu(mai) e ceea ce ti-ai dori si simti ca nu iti mai este locul langa ea, respectul va disparea numaidecat, lasand loc unor episoade foarte neplacute de furie, cauzate de frustratile acumulate.

Atunci cand nu te mai simti tu insati si simti ca ai dat totul si totusi nu este ceea ce te-ar putea implini, e timpul sa mergi pe alt drum, dar nu alaturi de aceasta persoana care nu iti ofera niciun gram de fericire. Pentru ca nu ai nevoie de stres. Alege un alt drum, o altfel de viata, una implinita.

Pentru ca fericirea exista.