Cum sa incepi ziua in forta – Fiecare zi minunata

Exista zile sublime si zile mai deprimante. Insa trebuie sa stim ca a avea o zi frumoasa depinde in mare parte de fiecare dintre noi, chiar daca starea de bine este influentata si de cei din jurul nostru, care ne pot binedispune sau nu.

Cum sa incepi o zi in forta si sa o transformi intr-una minunata? E mai simplu decat crezi.

Persoanele care au avut o viata foarte lunga au spus clar ca stresul si gandurile negative ne scurteaza viata si ne “ofera”boli.

Sfaturi utile:

1. Incearca sa te odihnesti in fiecare noapte bine. Dormi minim 9 ore. Nu te culca la ore tarzii.

2. In fiecare dimineata, cand te trezesti, zambeste! Simte-te frumos(frumoasa). Starea de bine va sosi imediat.

3. Ia un mic-dejun sanatos. Pentru ca sanatatea e cea mai importanta. Iar daca iti hranesti corpul asa cum trebuie, mintea va fi una sclipitoare si starea de bine din organism te va face sa te simti excelent. Daca esti sanatos, poti face orice iti doresti.

4. Imbratiseaza-ti familia! Putini stiu, poate, ca imbratisarile ne fac foarte mult bine si ne fac inclusiv mai sanatosi, dar si mai echilibrati.

5. Nu sta la barfa, chiar daca ai minunata “ocazie”, deoarece asta iti poate otravi sufletul. Inchide gura celor care au chef de barfa.

6. Ia-ti suficient timp pentru a te pregati asa cum iti place, inainte de a iesi pe usa, spre serviciu.
Graba te agita si iti creeaza stari absurde de comportament, inclusiv furie si frustrari. Aranjeaza-te asa cum iti place pentru a te simti excelent in pielea ta. Conteaza foarte mult!

8. In timp ce te aranjezi in oglinda, poti da drumul la muzica preferata, ce te poate relaxa.

9. Lasa-te invaluit(a) de aroma cafelei de dimineata si de prospetimea ei ce iti gadila simturile…

10. Incepe fiecare zi cu ganduri bune si vei avea o zi minunata! Incearca sa faci tot ceea ce ti-ai planificat in acea zi, insa nu te aglomera si nu te suprasolicita.

P.S. O zi minunata iti doresc!