Bucura-te de ceea ce a fost si mergi mai departe.

Amagirea e ca un vierme care te macina pe dinauntru. Stii clar ca locul tau nu e langa acea persoana, insa ramai. Si speri. Speri ca vei iubi si ca vei fi apreciat.

De ce nu mai esti iubit? De ce nu mai iubesti? Pentru ca “atat a fost sa fie, pentru a invata ceea ce aveai nevoie sa inveti pentru a merge mai departe, pe calea vietii tale.

Chiar si psihologii afirma ca nici “sufletele pereche” nu raman impreuna pentru toata viata decat in cazuri foarte rare.

Bucura-te de ceea ce a fost si mergi mai departe.

Inveseleste-ti fiinta si nu iti plange de mila. Nici nu te complace intr-o anume situatie care te face sa te simti nefericit. Nu se merita. Pentru ce sa suferi?! Important e sa incepi ceva, sa speri si sa ai incredere in fortele proprii. La fel de important este sa stii cu adevarat ce iti doresti si ce anume vrei de la viata sa ai, ce poti face pentru a imbratisa acea mult visata stare de bine, denumita “fericire”.

Nu e suficient sa iti recunosti tie insuti ca nu mai esti multumit de viata pe care o duci in prezent si ca vrei o schimbare, insa e foarte important sa stii asta clar. Si ar mai trebui sa nu mai dai vina pe nimeni pentru alegerile tale. Esti singurul raspunzator de viata ta.

Stabileste ceea ce vrei sa faci si treci la “actiune”!