La doar cateva zile de la groaznicul accident de pe DN1, in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata, Vlad, fratele lui Serban Huidu, il conducea pe acesta la Parchetul din Brasov, pentru audieri, cu o viteza de peste… 200km|h !

Pare-se ca pe Serban Huidu, desi pasager cu atatea probleme din cauza numeroaselor accidente in care a fost implicat pana acum, nu l-a deranjat faptul ca fratele sau mergea cu viteza de peste 200 km\h, efectuand depasiri neregulamentare si a incalecat linia continua.

Cei doi frati au fost urmariti de paparazzi, care cu greu -spun ei- s-au tinut pe urmele lor.

Fratii Huidu au trecut pe langa locul tragicului accident insa nu s-au oprit sa aprinda nicio lumanare.

Despre Serban Huidu se spune ca nu s-a invatat minte, ca ii place viteza,  si ca ar fi blestemat de i se intampla atatea accidente. Sunt aceste zvonuri reale?

Serban Huidu este cercetat pentru ucidere din culpa! Pe toate posturile de televiziune si pe internet, toata lumea comenteaza faptele lui Serban Huidu. Sa nu uitam ca si el e om si ca oricarui om i se poate intampla!

Oricum, orice ar fi, sufletulu lui este impovarat, a luat trei suflete nevinovate,chiar daca  fara sa vrea!

Nu trebuie judecat de noi, sunt convinsa ca nu a vrut sa se intample asemenea nenorocire. Doamne fereste! Sa ne apere Cel de Sus pe toti!

Cand un om se sperie, nu cred ca mai merge cu viteza, ci este de 10 ori mai prudent decat inainte!

PRUDENTA LA VOLAN!