Pe 30 noiembrie, in fiecare an, Il sarbatorim pe Sfantul Andrei, ocrotitorul Romaniei.

Pentru aceasta zi speciala, Sfanta, am scris cateva mesaje, urari, pentru cei care nu se pot exprima:-)). Iata ca acum aveti de unde sa va inspirati!

LA MULTI ANI TUTUROR!

Un suflet curat ca omatul, un zambet sincer ca rasaritul de soare, o mare de iubire… de toate sa ai parte. La multi ani de ziua ta!

Iti doresc sa ai parte de tot ceea ce e mai frumos, mai bun si mai curat in viata si mult noroc! Sa fii sanatos si iubit(a)! La multi (b)ani!

Bucura-te mai mult astazi, e ziua ta! Azi nu ai voie de cat sa zambesti si sa petreci! Te iubim! La multi ani!

Un soare imens sa fie viata ta cu cat mai putine umbre! Fie ca norocul, binele, sanatatea si iubirea sa fie ale tale! Iti doresc sincer ca toate dorintele tale sa devina realitate!

Soarele lumineaza cerul, tu imi luminezi mie viata. Te iubesc si pentru asta… astept sa beau azi, de ziua ta!:-))

Viata sa iti fie o continua sarbatoare. Sa ai parte de oameni buni, frumosi si sinceri. Meriti! Esti special(a) pentru mine! La multi ani!

Azi, de ziua numelui, iti urez si eu toate cele bune si multa fericire! Distreaza-te!

Cu ocazia sarbatoririi numelui tau de sfant, ma alatur si eu pentru a-ti ura din suflet sa ai o zi si o viata minunata, alaturi de cei dragi! Fie ca viata ta sa fie luminata si ocrotita de Sfantul Andrei in fiecare zi!

Pace, prosperitate, sanatate, o viata minunata iti doresc! Primeste cele mai calde ganduri si urari de bine si din partea mea! Iti zic cu tot sufletul “la multi ani” si sa nu uiti ca iti sunt alaturi oricand si voi fi pentru totdeauna!

Fie ca in aceasta zi macar, totul sa ti se para mai frumos, mai cald, mai bun, fie care pacea si linistea sufleteasca sa iti patrunda sufletul. Este ziua numelui tau, la multi ani!

Pastreaza-ti zambetul pe buze, armonia si buna dispozitie in suflet, lumina in viata. Le meriti din plin, pentru ca esti o persoana buna! La multi ani Andrei!

Un cantec de bucurie sa fie viata ta, cel mai frumos dintre toate! Fii cel mai bun si Dumnezeu te va ajuta intru totul! La multi ani cu sanatate!

Iti doresc o zi frumoasa si petrecere frumoasa. La multi ani, Andreea! Sa fii frumoasa si la suflet macar pe jumatate cat esti la exterior!

La multi ani! Sfantul Andrei sa te calauzeasca mereu! Pacea si virtutea sa te insoteasca pretutindeni, mereu!

Sa fii precum o floare in viata tuturor! Sa ai drumul vietii presarat numai cu oameni frumosi, la multi ani! Esti special(a) pentru mine, te iubesc!

O viata fara ploi, o viata lipsita de griji iti doresc, cu multa iubire, pasiune, sanatate si multi prieteni adevarati!

Iti doresc sa ninga n viata ta cu iubire, fericire, noroc, bani, speranta, pace si lumina! La multi ani!

La multi ani cu bani!:-)) Sa iti pastrezi zambetul frumos si sufletul curat!

P.S. LA MULTI ANI PENTRU SURIOARA MEA, ADRIANA! TE IUBESC!