Cel mai des intalnim persoane cu ochi caprui.
Oare e adevarat proverbul cum ca ochii caprui fura inima oricui?:-))
Pana la aflarea adevarului, sa analizam cateva caracteristici ale persoanelor cu ochii caprui.

Despre oamenii care au ochii caprui se spune ca se implica profund in relatii, ca le place ca persoana de langa sa se simta iubita si implinita. Adora prieteniile, fiind persoane sociabile, placute.
Sunt persoane responsabile, fac orice pentru persoana iubita, sunt capabili de sacrificii, pasionali, politetea fiind principala caracteristica a lor. Amabilitatea si responsabilitatea ii caracterizeaza.
Firi romantice, adora mangaierile si sarutarile tandre. Intr-o relatie, sunt sinceri si generosi, preferand relatiile de lunga durata.
Persoanele cu ochi caprui, pot parea uneori lipsiti de sentimente, insa aparentele inseala, uneori fiindu-le greu sa isi arate sau sa isi exprime sentimentele.
Nu se demoralizeaza usor si sunt in stare sa lupte pentru un viitor mai bun.
Sunt persoane optimiste, zambitoare, care te molipsesc cu umorul si buna lor dispozitie.
Despre oamenii cu ochii caprui se mai spune ca sunt orgoliosi si putin incapatanati, iar atunci cand sunt suparati au nevoie de liniste si intimitate, pentru a-si pune ordine in ganduri.
De retinut este ca isi mentin ideea si hotararea pana la capat.
Persoanele cu ochi caprui sunt deosebit de energice, mereu in priza si foarte organizate.
Firi rationale, analitice, trec totul prin prisma ratiunii. Uneori tin cont si de anumite superstitii, iar in anumite situatii de instinct, care rareori ii inseala.
Nu se lasa usor batuti, indiferent de cat de greu le-ar fi, gasind intotdeauna resurse fizice si morale pentru a lupta si a merge mai departe.
Hotararea si ambitia contureaza personalitatea celor cu ochi caprui.