Fericit(a)poti fi oriunde si oricand, insa nu cu oricine

Daca nu ai parte de iubire, nu ai fericire deplina. Pentru ca in jurul iubirii din viata noastra, se invarte totul. Pentru ca absolut totul se raporteaza la iubire.

Cand nu poti fi cu persoana iubita si sufletul iti plange, e timpul sa iei o decizie inteleapta. Sa renunti la ceva pentru a avea altceva. E timpul schimbarii. In bine. E timpul sa oferi, sa iubesti si sa te simti iubit(a). E timpul sa alegi un nou drum, ce duce catre fericire. Un drum pe care vrei sa il parcurgi de mana cu persoana iubita. Acea persoana pe care o tot striga sufletul tau, pe care il ignori. Pana cand?! Nu stii oare, ca poti fi fericit(a) oriunde, oricand, insa nu cu oricine?

Alaturi de persoana iubita poti locui oriunde, oricand. Insa nu oricine iti poate incalzi inima la fel cum o face acea persoana ce iti apare in vise si in visuri.

Nu oricine te poate face fericit cu adevarat. Nu oricine te poate tine in brate si sa-ti placa. Nu oricine iti poate aduce zambetul pe buze intr-o secunda. Nu oricine are buzele la fel de moi si ochi atat de profunzi… Nu oricine te poate vedea asa cum esti. Si nu cu oricine poti vorbi fara cuvinte… Pentru ca asa e dragostea adevarata, jumatatea inimii tale…