Femeie, tu chiar meriti mai mult! Meriti sa stai in bratele omului pe care il iubesti cu tot sufletul, meriti sa traiesti din plin. Meriti sa alergi prin viata cu bucurie.

Femeie, tu chiar meriti mai mult! Meriti zile frumoase si zambete multe. Meriti oameni cinstiti. Si iubire. Pentru ca tu oferi multa iubire.

Femeie, tu chiar meriti mai mult! Meriti sa nu mai plangi, sa nu suspini dupa ceea ce nu ai. Meriti ca persoanele dragi sa te aprecieZe, sa te vada asa cum esti.

Femeie, tu chiar meriti mai mult! Meriti sa admiri stelele, asa cum iti place tie, alaturi de persoana iubita. Meriti ca in toate diminetile sa te vezi cat de frumoasa si valoroasa esti. Meriti sa zambesti mai mult. Sa speri mai mult. Si sa gusti fericirea.

Femeie, tu chiar meriti mai mult! Meriti sa nu te multumesti cu putin si sa te iubesti mai mult. Meriti liniste sufleteasca. Meriti sa te trezesti alaturi de iubirea vietii tale in fiecare zi, meriti sa faci tot ceea ce iti doresti si sa nu iti mai reprimi dorintele…

Femeie, tu chiar meriti mai mult! Meriti dimineti superbe, pline cu dovezi de iubire. Si respect. Meriti sa lasi in urma trecutul si sa traiesti prezentul.

Femeie, tu chiar meriti mai mult! Meriti sa nu versi nicio lacrima amara, ci doar lacrimi de bucurie! Meriti multi prieteni adevarati, care sa tina la tine macar un sfert din cat tii tu la ei… Meriti mult mai mult…

Femeie, tu chiar meriti sa vezi viata cu alti ochi, meriti sa fii fericita… Meriti sa simti ca traiesti, nu doar ca existi… Fa tot posibilul sa fii acolo unde iti doresti, langa cine iti doresti! Pentru ca…femeie, tu chiar meriti mai mult!