Obiceiuri geniale pentru a avea armonie si timp la serviciu

Cu siguranta vrei ca armonia si bucuria sa fie mereu prezente in viata ta. Avand atatea de facut in fiecare zi, este mai dificil sa te relaxezi sau sa fii mereu optimist(a).

Cateva obiceiuri pe care le poti adopta, te pot face sa te simti mai bine in pielea ta, dar si iti vor schimba relatiile cu celelalte persoane din jurul tau, inclusiv cu cei de la serviciu. Vei economisi chiar si timp.

Obiceiul te a-ti oferi macar, cateva minute in care sa te relaxezi, respirand profund si, inchizand ochii, sa te gandesti la ceva frumos sau la cineva drag. Astfel, o sa-ti incarci bateriile si vei da mai mult randament la serviciu.

– Obiceiul de a ordona documentele de la serviciu. Fa-ti curat in dosarele de pe birou, vei economisi timp si vei lucra cu mai mult spor. Asaza-le in ordine, pentru a-ti fi usor sa le gasesti.

– Obiceiul de a aprecia ceea ce faci, apreciaza-te pe tine, colegii de munca, familia, prietenii. Relatiile cu cei din jur se vor imbunatati.

– Obiceiul de te calma si a nu te lasa prada furiei si frustrarilor.
Exteriorizeaza-te explicand calm persoanelor din jurul tau cum te simti atunci cand ei fac acel ceva ce te deranjeaza sau te face sa suferi.

– Obiceiul de a oferi ajutor celor din jur, la nevoie. Te vei simti util si vei face si bine acelei persoane de langa tine, aflata in impas.