Fericit cu lucruri simple – Fericirea e pretutindeni

Priveste verdeata din jurul tau, padurile nesfarsite, soarele, cerul limpede, toate minunatiile pamantului. Toate ar trebui sa te faca fericit. Frumusetea pamantului este peste tot si iti poate incanta sufletul si privirea la orice pas.

E atat de usor sa atingi fericirea si sa mergi pe drumul tau, o data ce stii ce iti doresti si nu trebuie sa iti pese de ceea ce gandesc ceilalti. Important e sa iti asculti inima si ratiunea si sa cada la un acord comun.

Fericirea e pretutindeni. Priveste natura. Florile. Minunatiile care ne inconjoara. E atat de multa bucurie in cantecul pasarelelor! Atat de multa frumusete pe aceasta lume! Trebuie doar sa iti faci timp sa o vezi si sa te relaxezi putin. Poate ai uitat cum e sa te destinzi. Poate ti-ai anihilat propria persoana. Revino. Esti o persoana minunata, inconjurata de atata frumusete, veselie.

Priveste partea plina a paharului intotdeauna si sa stii ca oricat de grea ti se pare o situatie, vei iesi din ea mai repede decat iti imaginezi. Bea cafeaua in aer liber, de cate ori se poate. Inchide ochii pentru cateva secunde si relaxeaza-te. Fii bucuros si nu te lasa batut de nicio intamplare!

Ai tot dreptul sa fii fericit! Savureaza orice moment petrecut in natura si nu numai. Bucura-te de confortul locuintei tale, mare sau mica. Iubeste cu tot sufletul viata si pretuieste ceea ce ai.

Chiar daca astazi poate esti dezamagit,” maine” sa stii ca vei privi totul cu alti ochi si vei fi mai optimist. Incearca sa fii mai optimist!

Da-i timpului timp si fii constient ca linistea sufleteasca este mai importanta decat orice lucru material!

Fericirea este pretutindeni, insa vine, in primul rand, din interiorul nostru iar gandurile noastre joaca un rol important in simtirea starii de bine, numite fericire. Desigur, experientele noastre de viata conteaza. Si sufletul nostru conteaza. Si persoanele care vin in viata noastre. Si toate vin cu un anume scop, de la fiecare om din viata noastra avem ceva de invatat, pentru a ne maturiza.

Iubeste viata si ea iti va oferi tot ce are mai bun!

Incepe sa simti ca traiesti, nu doar sa existi!