Cum sa privesti partea plina a paharului

Mereu am spus si o cred cu tarie ca, daca esti inconjurat de oameni pozitivi si calmi, vei fi si tu un om linistit si optimist.

Sunt oameni care nu pun totul la suflet. Si bine fac. Pentru ca stresul nu aduce nimic bun.

Axeaza-te pe partea plina a paharului, si nu pe cea goala. Gandeste-te cum sa umpli paharul si nu iti plange de mila. Nu te demoraliza si nu te lasa influentat de cei din jur.

Decat sa spui ca totul putea fi altfel, mai bine sa traiesti schimbarea si sa te convingi ca chiar poate fi altfel, o viata maibuna poti duce. Si da, poti iubi si poti fi iubita din nou. Cu adevarat. Sa oferi ceea ce nu ai putut oferi pana acum. Tot ce ai mai bun in inima ta.

Decat sa iti umpli inima cu frustrari, mai bine pleaca pe drumul tau! Orice schimbare incepe cu un singur pas! Lucrurile bune vin uneori dupa multa suferinta.

Cand simti ca nu esti fericita, se ce sa ramai? Cand simti ca trebuie sa pleci, de ce nu pleci?

Cand simti ca nu ti traiesti propria viata, de ce ramai?

Un vis frumos ti se poate implini daca pleci de acolo de unde nu te simti fericit!

Nu te teme sa fii fericit si sa ai curajul da mergi pe drumul tau fara regrete. Alege ceea e vrei sa faci si fa-o!

Starea de bine care este numita si fericire, te face sanatos, capabil si un om minunat.

Ai incredere in propriile forte si nu te lasa cuprins de amaraciune sau tristete, chiar daca ai oameni negativisti in jurul tau.

Fa-ti curaj sa traiesti cu adevarat, nu doar sa existi!

Bucura-ti inima si nu crede pe nimeni care iti spune ca nu poti fi mai bun decat esti!

Ciudat cum multa vreme nu observi anumite detalii din viata ta. Cum ar fi desenele de pe pachetul de servetele umede, florile vecinului, verdeata de alaturi sau minunatul soare de pe Cer. Toate pana intr-o buna zi, cand iti permiti sa te destinzi si privesti viata cu alti ochi. Simti ca traiesti din nou.