Despre copilarie fericita si despre viata unica – Momente din copilarie

Cand mica fiinta coboara din ceruri, Creatorul ii daruieste o cheita de aur pe care manuta firava o ia si coboara pe Pamant. Ocupat mereu cu joaca, cel mic pierde cheita si asa pierde cheia paradisului in care nu se mai poate intoarce. Usile copilariei se inchid pentru totdeauna si copilul devine adolescent, uita de joaca si incepe sa aiba alte preocupari, orientata fiind spre viitor.

Orice copil cere sa fie iubit. Si este imposibil sa nu iubesti copiii, indiferent daca sunt blonzi sau brunteti, ca au ochisorii albastri, verzi, negri sau caprui, ca sunt grasuti sau slabuti.

Orice copil are in privire o sclipire care te face sa ii iubesti si sa-i protejezi de relele din lume.
Cand te priveste un copil in ochi, aminteste-ti ca si tu ai fost ca el iar el va fi, intr-o zi, ca tine ! In oricare dintre noi sta ascuns sufletul de copil, acel suflet care crede lumea inseamna pace, iubire si armonie.

Cnd vine un bebelus in familie, toti membrii se bucura, in special mama. Ea este ca o zana buna pentru copilul ei. Tot ce face mama este pentru binele si confortul lui bebe.

Zambetul unui copil iti arata inocenta si iubirea din sufletelul lui, care va fi modelat pe parcusrul copilariei.

Inca de la nastere, viata trebuie primita cu iubire si respecatata pentru ca singurul dar nepretuit pe care il avem este viata !