Superstitii legate de nunta – Superstitii despre casatorie

Evenimentele importante din viata unui om sunt doua: intrarea in viata, adica nasterea, urmata de botez si trairea iubirii care implica nunta.

Daca la nastere si la botez parintii si rudele sunt cei care se bucura indeosebi, la nunta este momentul tau sa stralucesti, este momentul in care tu esti in centrul atentiei si te simti fericit si implinit.

Iata cateva superstitii de care sa tii cont in cea mai fericita zi din viata ta :

1. Sa nu il lasi sa te calce pe picior in biserica. Daca te va calca, se spune ca te va conduce mereu si tu nu vei avea niciun cuvnat de spus in ceea ce priveste familia.

2. Sa pui floarea miresei la un baiat necunoscut, astfel, iubirea nu iti va fi furata de nicio femeie.

3. Sa scrii pe o hartie 3 dorinte care vrei sa ti se implineasca si sa impaturesti hartia si sa o arunci in fata ta.

4. Sa scrii pe o hartie, inainte de nunta, cu o zi inainte, tot ce nu iti place la partenerul tau si sa impaturesti hartia si sa o arunci in spate. Astfel, vei lasa in urma tristetea si frustrarile.

5. Ca sa te iubeasca numai pe tine, fa schimb cu el de verighete in noaptea nuntii sau cere-i verigheta si poart-o tu ceva timp in noaptea nuntii alaturi de a ta !

6. Ca sa te intelegi bine cu soacra, cumpara-i un cadou pe care sa il oferi in ziua nuntii. Se spune ca astfel ii cumperi dragostea.

7. Ca sa fii mereu fericita, nu purta perle la nunta !

8. Ca sa ai noroc in casnicie, poarta in ziua nuntii lenjerie rosie sau macar sutienul ! Sau o floare rosie.

9. Ca sa fii mereu fericita, nu pune cale in buchetul de mireasa, chiar daca iti plac. Se spune ca aduc ghinion. La fel este si cu trandafirii, ocoleste-i daca au spini ! Sau cere floraresei sa rupa spinii !

Tu ce superstitii legate de nunta cunosti? Crezi in superstitii?