De regula femeia plange mult inainte de a pleca, apoi e linistita.

Cand vine vorba de propria viata, trebuie sa iti iei inima in dinti si sa iti urmezi propriul destin. Sa constuiesti ceva linistita, sa traiesti cu zambetul pe buze.

Cand nu il mai poti iubi, cand nu te mai atrage, cand esti satula de atata plans amar, stergi tot. Si pleci. Cu capul sus. Lacrimile sterg tot, oricum. Mai ales sentimentele de iubire.

Poti aprecia pe cineva ca om, dar nu ca pe omul tau, ca pe sotul tau.

Cand iubesti un om, nu ii vezi nici un defect, chiar daca sunt evidente.

Cand doi oameni se casatoresc din dragoste, pana si cainele pe care il are unul dintre ei iti este drag pentru ca iti acea persoana draga.

Hainele se cumpara din nou, dar onoarea nu.

Cu cat amani plecarea, cu atat iti va fi mai greu sa pleci. Si nu neaparat din iubire. Nu e usor sa pleci de undeva, unde credeai ca vei fi fericita.

Cand un barbat nu isi da seama ca femeia de langa el nu e fericita, nu va observa nici ca si-a facut bagajele. Abia dupa ce va pleca din viata lui, va vedea cum e fara ea si poate, pe moment macar, o va aprecia. Pentru ca nu e usor sa fii femeie. Nu e usor sa tii o casa, sa ai serviciu, sa cresti si copii. Insa daca ai acasa parte de liniste si caldura, iubire si respect, apreciere si vorbe frumoase, pe toate le vei face cu entuziasm si drag! Pentru ca iubirea face minuni in viata noastra si pentru ca atunci cand te simti apreciat si iubit, totul iti merge bine si simti ca poti face orice pe lumea asta, totul curge de la sine, pe toate le faci cu drag si nu te plangi niciodata. Nici nu ai avea de ce.

Cand femeia spune ca pleaca, ea de fapt incearca sa fie “oprita” prin fapte frumoase de catre barbat. Si poate va ramane. Insa cand femeia nu mai spune nimic, va pleca cel mai sigur posibil!

Cand femeia discuta si discuta si discuta si “vede” ca nimic nu se schimba si ca duce o viata care nu o face fericita si nu o implineste, va pleca. Si daca e isteata, nu se va mai uita inapoi. Nu va reveni.

Nimeni nu merita sa te faca sa te simti prost. Ceea ce perechea ta nu apreciaza si nu observa la tine, frumusetea ta sufleteasca si calitatile tale, sa fii sigura ca alte persoane sau alti barbati, le vor aprecia si mai ales, le vor observa!! Nu lasa pe nimeni sa te manipuleze cu zicale de tip” altul mai bun decat mine, nu vei mai gasi. Mai ales sa te ia de nevasta”. Cum asa? S-a sfarsit planeta si nu stim noi, femeile?

Daca un sot e asa bun, de ce femeia de langa el, plange?

Daca nu iti place ceea ce ai devenit langa cineva, e timpul sa faci o schimbare.