Azi, vreau sa plec. Si am plecat

Vine o zi cand se leaga, toate. Ti se ofera ocazii, solutii. Mergi mai departe. Lasi in urma ceea ce te facea atat de nefericita. Constientizezi, in sfarsit, ca ai o singura viata si ca TREBUIE sa fii fericita. Sau macar sa nu mai fii atat de NEFERICITA! Totul are un inceput si un sfarsit. Iar sfarsitul povestii voastre a sosit, in sfarsit! Noroi nesfarsit, lacrimi si frustrare. DE CE? De ce ar tolera, cineva, la infinit, toate astea? NU! Nimeni nu merita nefericirea ta! Ai dreptul sa crezi ca vei fi mai bine, mai fericita si mai frumoasa. Pentru ca dragostea face minuni, face oamenii mai frumosi, mai plini de lumina si speranta. Oamenii care iubesc si sunt iubiti sunt persoane optimiste, pline de incredere si atat de frumoase! Persoane capabile! Da! CAPABILE! Chiar daca persoana de langa tine nu te face sa te simti capabila de a realiza ceva in viata, sa stii ca esti CAPABILA sa faci tot ce iti doresti, tot ceea ce iti place! Fa ceea ce inima iti dicteaza! Fii fericita!

Azi vreau sa plec si n-as vrea sa te victimezezi din nou. M-ai avut si m-ai pierdut. Acum inteleg atatea lucruri! E simplu, cand nu stii sa pretuiesti o femeie, o pierzi.

Cand nu stii sa o apropii, sa o iubesti, sa o apreciezi, sa o respecti… ea va indura totul, pana pleaca! Pentru ca va pleca! Fii sigur de asta! Mai devreme sau mai tarziu.

Azi am plecat si eu. A fost greu… pana am plecat. Apoi toate au venit de la sine. Si vor mai veni.

In viata, toate au rostul lor si nimic nu trebuie sa te dea batut. Esti o persoana unica, frumoasa si inteligenta! Nu te multumi cu un barbat care te face sa plangi si care te transforma intr-o persoana deprimata, cu o usuruinta covarsitoare si o repeziciune uimitoare!

Ce am invatat din aceasta poveste ce mi-a lasat sufletul gol? Ca oamenii nu se schimba…

Azi vreau sa plec. Si am plecat. Mi-e mult mai bine…