De ce vorbele separa oamenii

O vorba urata distruge totul. O poveste, un zambet, o speranta, un suflet. Nimeni nu merita sa iti ia zambetul de pe buze. Degeaba se victimizeaza apoi. Vorbele reprezinta ceea ce gandim. Iar daca cineva are asa o parere proasta despre tine, de ce sa

ii ramai alaturi?

Nimic nu omoara mai repede o iubire, decat vorbele spuse la manie, vorbe care dor si care ne ranesc cumplit, vorbe care nu se uita nicioadata.

Cand femeia de langa tine plange si iti spune ca NU E FERICITA, tu, cel de langa ea, perechea ei, ce ar trebui sa faci?> Te-ai gandit ce ar face-o fericita? Te-ai gandit ce lipseste? Unde ai gresit? De ce arunci vina doar pe ea?!

Femeie, fericita vei fi doar langa barbatul langa care vei putea vorbi nimicuri si lucruri importante, deopotriva, omul langa care nu trebuie sa porti o masca, langa care te simti frumoasa, capabila si iubita. Dar mai ales, iubitoare. Sa poti sa oferi tot ce ai mai pur in suflet.

Pretuieste persoana de alaturi si fa-o sa se simta apreciata.

Vorbele separa oamenii. Vorbele urate nu se iau inapoi, dar ele raman in suflet, iar cicatricile provocate sunt greu vindecabile. Insa timpul ne e prieten. El vindeca multe rani.

Nu e mai usor sa tratezi un om cu cinste, iubire si respect? La ce bun orgoliul si vorbele aruncate ca sa raneasca? De ce nu, o vorba, care sa mangaie?