De ce sa alegi viata si sa nu iti avortezi copilul

Exista momente in viata cand vei crede că nu ai alta cale de ieșire dintr-o situație, dar sa stii ca ai. Iar daca te simti singura, dragă femeie, si daca esti însărcinată, bucura-te! Nu plânge, ceea ce ti se pare acum un calvar, maine “va deveni” o minune! Un copil este o minune, deci alege VIATA! Nu face avort, căci asta înseamnă să ii curmi viata propriului tau copil, lipsit de apărare, care speră ca il vei proteja de toate relele din lumea asta, nu ca ii vei lua viata! Acea mica farama de viata este in pântecul tau, acea mică ființă creste si te va striga “mama”. Dă-i ocazia să te strige “mama”. Fii mama pentru copilul tau, nu o criminală!

Dumnezeu iti va scoate în cale oameni care iti vor întinde o mână la nevoie, Dumnezeu iti va da puteri nebănuite sa treci prin bune si prin grele, puteri nebanuite pentru a ieși învingătoare din acest episod de viață! Fii puternică! De acum, ai doua inimi care bat in trupul tau, iar asta înseamnă BINECUVANTARE! Esti mama, deci poti orice!

Dragă femeie, esti puternică! Mult mai puternică decat crezi! Asa ca, te rog, dă-i sansa la viata copilului ce creste in pantecul tau! Dumnezeu iti va da o cale prin care sa iesi învingătoare si sa iti poti creste comoara ce se mărește în pantecul tau ce a fost binecuvântat ca sa dea viata pe acest Pământ!

Astăzi ti se pare greu, poate esti abandonata de părinți, de partener. ” Mâine ” iti va fi mai bine! Dumnezeu iti va fi alături. Nu avortul e solutia, te rog sa ma crezi!

Chiar de te simti atât de singura pe lume, Dumnezeu iti va arata o cale si totul va căpăta sens, vei putea sa iti crești copilul linistită!

Nu face greseala sa avortezi! Te rog din toată inima mea!

Nu toate femeile au acest privilegiu de a putea deveni mame, tu il ai! Esti însărcinată! Zâmbește!

Cauta solutii! Cauta solutii pentru acest copil minunat care te-a ales sa ii fii mama! Soluția ta nu este avortul!

Draga mea viitoare mămică, acel copil ce creste in burtica ta, nu ti-a gresit cu nimic si nu a cerut el sa vina pe lume, ci a fost trimis de Dumnezeu ca sa fie al tau, sa ai grija de el si sa ii dai viata! Acest copil iti va bucura zilele si cu ajutorul zambetului sau, vei trece mai usor peste greutățile vieții! Orice este posibil in lumea asta, cauta soluția! Nu renunța la copilul tau, sa stii ca, chiar dacă este în trupul tau, nu ai dreptul sa ucizi o ființă nevinovată! Dumnezeu te va răsplăti daca vei alege VIATA, nu moartea!

Draga mea, ceea ce ti se pare acum groaznic, peste putin timp iti va parea mai puțin gri! Te rog sa nu gandesti ca daca avortezi, viata ta va fi ca inainte sa fii însărcinată! Nu! Viata ta nu va mai fi niciodată la fel!

Urmează-ti drumul vieții, alături de copilul pe care ti l-a trimis Dumnezeu si nu te plânge de soarta ta, care acum ti se pare atât de cruda, poate! Iar daca tatăl copilului este cel care te îndeamnă să mergi la avort ca sa scapi de copil, te rog sa scapi de acest partener de viata, te rog sa il lasi si sa nu te mai uiti inapoi! Nu va merita pe niciunul, nici pe tine, nici pe copilul vostru nenăscut!

Cauta ajutor într-un Centru Maternal. Acolo vei gasi atat sprijin moral, cat si financiar!

Spune nu, avortului, căci Dumnezeu va fi lângă tine!

Avortul inseamna sa iti omori propriul copil din pantece, inseamna a scapa de el ca de un obiect nedorit. ..

Avortul este riscant, reprezentand o operație pe nevăzute!

Un avort nu se uita, asa cum se spune.

Un copil nu este o haină, pe care sa o arunci atunci când nu o vrei! Un copil este parte din tine. O ființă inocentă ce iti seamănă, o inima neajutorata dar care te iubeste necondiționat încă din pântec.

Spune NU avortului! Iubeste-ti copilul!

Iti riști propria viață pentru a curma o altă viață și mai si plătești bani pentru asta! Te vei mai putea privi în oglindă apoi?! Acel copilas din burtica ta are inimioara, care bate!

Nu asculta sfaturi care te indeamna la avort, mergi si la o Biserica si discuta cu un preot de acolo.

Dacă ești tânără și fără bani, cauta sprijin la rude, la părinți, la verișori! Trebuie să existe cineva care sa te ajute până te pui pe picioare, financiar, până iti faci un rost al tau!

A nu se intelege ca se incurajeaza varsta frageda pentru a face copilasi, insa, daca esti insarcinata, alege sa dai viata si nu avorta! In niciun caz nu asculta pe oamenii din jurul tau, care te îndeamnă să faci avort!

Mult succes si CAPUL SUS! VA FI BINE!