De ce isi doresc barbatii o relatie? Cum sa cuceresti

Multi  barbati nu vor sa recunoasca ca adora sa fie indragostiti. Multi barbati recunosc faptul ca atunci cand se afla implicati intr-o relatie sunt diferiti fata de momentele in care sunt liberi..

Barbatii adora femeile care ii accepta asa cum sunt, care ii plac cu tot cu defecte si calitati. De fapt, multi barbati simt nevoia sa fie implicati intr-o relatie, mai mult decat simt femeile. Acest lucru se datoreaza faptului ca o relatie  ii face sa se simta in siguranta si iubiti.
Multor barbati le place provocarea pe care o presupune o relatie noua. Ei stiu ca trebuie sa depuna eforturi  pentru a cuceri femeia, pentru a dovedi ca sunt fermecatori. Majoritatea adora sa cucereasca.
Barbatii adora sa fie intr-o relatie pentru ca pot face persoana de langa ei fericita. Stiind ca sunt capabili de acest lucru, ii face sa se simta bine suflteste. Si optimisti. Pentru ei, acesta este cel mai important sentiment din lume. Daca femeia e fericita, si ei se simt fericiti si impliniti, este ca o sarcina dusa la capat.
Exista si barbati care se implica intr-o relatie doar pentru sex.  Pentru multi barbati sexul este o cea mai  importanta parte  a unei relatii. Dar pentru barbati este esential, pentru ca ii ajuta sa se simta iubiti, admirati si doriti. Nici ei nu pot trai fara acest lucru, nu numai femeile!