Ce faci daca iubitul flirteaza cu prietena ta cea mai buna?

Se intampla uneori ca baiatul care incearca sa te cucereasca sa se dea la prietena ta cea mai buna, in acelasi timp.
Ce e de facut in acest caz?
In primul rand, trebuie sa stii ca tipul care e in stare sa se dea la prietena ta, nu e deloc potrivit pentru tine! Ar fi mai bine ca nici in vise sa nu il doresti!
Gandeste logic, incearca sa privesti lucrurile din exterior; in primul rand el nu trebuia sa flirteze si cu altcineva daca era cu tine sau incerca sa te cucereasca, in al doilea rand, cu atat mai grav este daca s-a dat si la prietena ta cea mai buna.
Din moment ce stie ca sunteti prietene si nu ezita sa flirteze cu acea fata, inseamna ca nu merita “efortul”!
E clar ca acel baiat nu e cea mai corecta persoana din jurul tau, mai bine alegi prietenia.
Poate e mai bine daca afli de la inceput cum e el, ca a fost in stare sa incerce sa te insele, bine ar fi sa nu apuci sa suferi.
Viata merge inainte, chiar daca acum te doare ca a “ales-o “pe prietena ta, desi iti daduse tie sperante inainte.
E normal sa te deranjeze si sa te doara situatia, dar crede-maca iti vei deveni, dezamagirea pe care o simti acum va trece, poate ca ai scapat de o relatie care te-arfi facut nefericita.
Nu se merita sa renunti la o prietenie adevarata pentru o iubire “subreda”.
Prietena ta poate fi cu acel baiat daca vrea, insa va trebui sa isi asume responsabilitatea si sa fie constienta de riscuri, mai ales ca stie ce ti-a facut tie, la fel poate proceda si cu ea.
Nu ai pierdut nimic, ai castigat din aceasta experienta, te-a ajutat sa vezi realitatea si a contribuit in procesul maturizarii tale.

Capul sus!