Ti-a dat papucii?- sfaturi si ponturi- traieste fara el, dragoste

Daca ti-a dat papucii…sfaturi si ponturi pentru a putea trai fara el, dragoste

Cu totii stim ca o despartire este dureroasa insa trebuie sa gasim in noi puterea sa trecem mai departe.

Iata cateva lucruri utile cu care te poti informa pentru a scapa de o eventuala depresie dupa o despartire…

– Nu te inchide in camera, iesi la plimbare cu prietenii.

– Nu te apuca de fumat ( in cazul in care nu fumezi, iar daca esti fumator…nu fuma in exces) , nu manca mai mult decat trebuie , nu fa exces de alcool… Aceste lucruri nu te vor face sa te simti mai bine, din contra, te vei simti mai rau si fizic, si psihic…

– Fa cat mai multe activitati care iti fac placere, relaxeaza-te !Nu sta cu gandul tot timpul numai la fostul < fosta, desi  e greu, incearca sa treci peste, incearca sa uiti.

– Plimba-te singura, fa miscare, te va ajuta sa te linistesti, sa gandesti pozitiv, mai limpede! In plus, nu se stie pe cine intalnesti plimbandu-te!:-) Fa sport, vei dormi mai bine si-ti vei pune ordine in ganduri ….

– Fa o schimbare de look, rasfata-te la un salon de lux. Cand ” te simti bine in pielea ta”, ai mai multa incredere in tine si simti ca poti face fata oricarei situatie. In plus, persoana respectiva va vedea ce frumusete a avut alaturi!

– Arunca sau ascunde lucrurile care iti amintesc de acea persoana! Altfel, te vei simti mai rau si vei trai din amintiri!

-Vorbeste cu cineva apropiat, te vei descarca !

– Plangi, tipa !

– Iesi la shopping cu prietenii! Ba chiar poti face o iesire in aer liber sau o calatorie la munte sau la mare!

– Gandeste-te ca ai destule calitati si toata viata inainte ca sa poti iubi si sa poti fi iubit de altcineva! Deschide-ti sufletul si nu te interioriza, nu lasa o noua iubire sa treaca pe langa tine! Ar fi pacat, nu?

– Fii optimist ( a )!

SUCCES!

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *