Urari de la multi ani, mesaje, sms-uri si urari la multi ani

*Fie ca speranta, lumina, frumusetea, intelepciunea, bucuria, sa fie ale tale! Iti doresc din suflet o viata mai buna si un sincer” La multi ani ” !

*In aceasta zi speciala, de ziua ta, iti urez din suflet un sincer si luminos ” La multi ani ” !Iti doresc ca in aceasta zi frumoasa dar nu numai, sa ai zambetul pe buze, sufletul sa-ti fie curat ca roua, inima impacata si blanda ca a unui porumbel iar toate gandurile tale sa fie frumoase!

*De ziua ta, in aceasta zi frumoasa, vreau sa-ti ofer in dar inima si sa-ti inchin cele mai frumoase si sincere ganduri! Iti doresc o viata luminoasa, mult noroc si sanatate! La multi ani!

*Fie ca veselia, intelepciunea, norocul si iubirea sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc multa fericire in viitor si distractie placuta alaturi de cei dragi! La multi ani!

*Ma alatur si eu celorlalti, in aceasta zi minunata, pentru a-ti ura din toata inima, cel mai sincer ” La multi ani” ! Sa ai parte de multe realizari , voie buna, multe, multe bucurii si sa fii inconjurat (a) mereu de iubire sincera si sinceritate!

*Primeste si din partea mea un gand frumos si toate urarile de bine ! Sper ca multe ganduri bune sa te invadeze , fapte si vorbe duioase sa te insoteasca! La multi ani, scump prieten!

*Chiar daca sunt departe, voi inchina un pahar in cinstea ta si-ti voi ura tot binele sin lume! Sper sa ne vedem cu bine si sa auzim numai de bine! La multi ani!

*Cu drag…pentru cel mai drag! Fie ca pacea sufleteasca , iubirea , succesul, bucuria, sa te urmareasca pretutindeni! La multi ani!

*Zile senine, mult noroc si o viata implinita iti doresc! ” La multi ani ” si tot ceea ce iti doresti!

*Viata imbelsugata, multa iubire si speranta, impreuna cu cele mai frumoase ganduri iti doresc din toata inima! La multi ani cu fericire!

*Astazi, vreau sa inchin un pahar in cinstea ta, inchinandu-ti in acelasi timp cu tot sufletul, cele mai senine ganduri de bine! Sa ai parte de tot ce e mai minunat in aceasta lume, sa ai sanatate si impliniri! La multi ani!

*Sa ai sufletul curat ca neaua, inima calda si luminoasa ca soarele, sa ai inima iubitoare ca a unei mame, sa ai sufletul bun ca al unui copilas, sa ai un zambet inocent toata viata si sa-ti pastrezi sufletul de copil intotdeauna! Mult succes in toate si un sincer ” La multi ani ” !

*Speranta, zambet, bucurie, vointa. Asta imi oferi tu zi de zi. Tu esti norocul si puterea mea. Un “LA MULTI ANI” din inima si nu uita cat te iubesc!

*Sa fii dulce ca mierea, frumoasa ca o floare, iubitoare ca o mama, blanda ca un miel, toata viata! Sa fii fericita si implinita! La multi ani!

*Fie ca binele, frumosul, adevarul, sa fie toate ale tale si sa ai un suflet frumos, curat si bun! La multi ani!

*Iti doresc sa ai o viata imbelsugata si plina de bucurii! Multa fericire si sanatate! La multi ani!

*Un buchet de flori, un gand bun, alaturi de un zambet si cele mai frumoase si sincere urari de bine, din partea mea, azi, de ziua ta! La multi ani!

*Intr-o zi frumoasa, afla ca s-a nascut o fiinta cu un suflet mare si un chip gingas. Astazi, vreau sa-i urez acelei persoane toata fericirea din lume, alaturi de multe ganduri bune! La multi ani!

*Chiar si departe, gandul imi e la tine intotdeauna si iata ca nu am uitat, in aceasta zi minunata sa iti urez cu toata fiinta, toata fericirea din lume, sanatate, multe bucurii si realizari! La multi ani!

*Iubirea este totul. Iubirea e pretutindeni, ea este de mai multe feluri si fiecare om o percepe in felul sau, insa iubirea mea e toata  numai pentru tine! La multi ani si un sincer ” te iubesc ” !

*Inchide ochii si simte-ma. Spera ca ne vom revedea curand. Nu inceta sa ma iubesti, chiar daca sunt departe. Curand voi fi al tau, nu numai cu sufletul, ci si cu fiinta! La multi ani si nu uita ca te iubesc!